Furija parašė:
Na, pirmiausiai pats personalo bendravimas. Atvykom ~8 vakare, ilgai laukėm kol įleido į vidų, tada atrodo, kad esi kaltas jog apskritai atvažiavai. Ko klausėm atsa…
Oho tokrai labai nemalonu....
Furija parašė:
Na, pirmiausiai pats personalo bendravimas. Atvykom ~8 vakare, ilgai laukėm kol įleido į vidų, tada atrodo, kad esi kaltas jog apskritai atvažiavai. Ko klausėm atsa…
Oho tokrai labai nemalonu....
Furija parašė:
Aš gimdžiau prieš pora sav. Atvykom paryčiais, bendravo mandagiai, net ir pasijuokt spėjom. Vosada ateidavo klausdavo kaip situacija nors buvo užimtos visos gimdyklos. Ir po gimdymo užsukdavo pasiteorait net pirma naktį atėjo pažiūrėt kaip sekas žindytažylį.
Todėl tik geri žodžiai
Sekmes parašė:
Aš gimdžiau prieš pora sav. Atvykom paryčiais, bendravo mandagiai, net ir pasijuokt spėjom. Vosada ateidavo klausdavo kaip situacija nors buvo užimtos visos gimdykl…
Labai smagu girdėti
Džiaugiuosi už jus ❤️ vis tik nemažai laiko praėjo, turėjo pasikeist situacija.
boružia parašė:
Aš ten prieš beveik 10 metų gimdžiau, tai tik geriausi prisiminimai. Niekas nieko blogo nepasakė, jokio nemalonaus komentaro. Tai čia manau tiesiog nepasisekė su ka…
Seip pries septynis metus kai gimdziau dicki tai is sanitares buvo ne kokie zodziai keli isprudd pervezant i palata, bet nekreipiau demesio, daugiau jos nemaciau, ir pagalba ksi pereidinejo is priespienio i piena buvo ne kokia. Vaikas reke, liepe traukt su rankom, o niekas nebego pirmakarte susinervinau ta naktj lb, bet ryte atejo kita ir sako viskas gerai, nereikrjo nieko traukt tik dazniau duot zist nes tsip piena tiesiog paisaukinejo, buvo niuansu. Bet antra kai gimdziau, jokiu priekaistu, labai personalas paslaugus, ir matosi labai patobulejes visose patarimu srityse.
Aš esu gulėjus dėl aukšto spaudimo prieš 7 metus, tai ten tokia teta ginekologė stambi tikrai buvo grubi, ne empatiška ir sakiau niekad ten negrįšiu, net verkiau jos kabinete, kokio ji šlykštumo buvo, labai gaila, bet pavardės nepamenu, nežinau, ar gimdymus ji priima, tikriausiai. Bet po to pirmą gimdyt važiavau į Klinikas.
Su antru vaiku grįžau į mažylį, nes čia norimas daktaras, pas kurį gimdyt norėjau "persikraustė". Nors prižiūrėjo, tai Mackevičienė, ji labai faina gydytoja, ačiū jai ir seselės, kurias teko sutikti, kol per nėštumą vaikščiojau, buvo superinės, švelnios.
O jau gimdant ir po gimdymo jokių priekaištų neturiu, labai geri, paslaugūs buvo. Akušerė Rasa budėjime pasitaikė, tamsi tokia, nu nereali tikrai, nors buvo ir vyras su manimi, buvo pasiruošęs man padėti, bet Raselė tiek sukosi aplink mane, kad aš tikrai nežinau, ką vyras veikė, nes Rasa trim žingsniais į priekį numatydavo, ko man reikės, kaip padėti man, nuostabi! O ir likęs personalas buvo puikus, naktį kėlėsi ėjo klausti, kaip aš, ar į wc einu, o kai įsiverkė vaikutis, atėjo paklausti ar pagalbos nereikia, nešė vaistų paprašius, švarius rūbus, net po gimdymo naktį užvirto vandens virdulyje atnešė, kad galėčiau arbatos, sriubos užsipilti (turėjau atsivežus, pravertė po gimdymo). Ir dar n ko privardinti galėčiau. Tikrai esu patenkinta Mažyliu, net pačiai keista, nes, kaip ir minėjau seniau nekokia patirtis buvo. Kambarys buvo nedidelis, kušetė vyrui, dušo privataus nebuvo, bet visko užteko, visur spėjau, viskas liuks. Bet gal ir mano lūkesčiai buvo tokie, ne per dideli, užtai ir likau patenkinta
ingridad parašė:
O kai atvažiuoji gimdyti ten yra tik viena įėjimas ? Nes nesu buvus ten tai ,kad nepasiklysciau kur ten eit 🤦
Tik vienas. Nuo gatvės pusės 😉
Aš gimdžiau kovo mėnesy, mažyli tai jaučiausi kaip privačioi ligoninei, po gomdymo kaip gryžau akušerė atneše vakarienė pašildyta, nes man vakarienė buvo palikta. Visko galėjau klausti visada paiiškindavo konkrečiai, rūbus kiekviena ryta atnešdavo svarius. Likau patekinta ir suzaveta. Nes pirma sūnų gimdziau prieš 5 metus antrioi tai nera ka lyginti.
karolina.balciunaite2 parašė:
Aš gimdžiau kovo mėnesy, mažyli tai jaučiausi kaip privačioi ligoninei, po gomdymo kaip gryžau akušerė atneše vakarienė pašildyta, nes man vakarienė buvo palikta. V…
Na va mano panasus susizavejimai.Pirma gimdziau klinikose,antra Mazylyje.Nuostabi antra patirtis.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai