G. G. parašė:
Sveikos. Šiandien buvau pas gydytoją. 9 sav ir 3 dienos. Viskas kol kas gerai. Klausiau dėl nipt sakė klausimas ar verta, pirma darytis prisca ir tik tada jei kokiu…
gal folatas geriau būtų, nei folio rūgštis?
G. G. parašė:
Sveikos. Šiandien buvau pas gydytoją. 9 sav ir 3 dienos. Viskas kol kas gerai. Klausiau dėl nipt sakė klausimas ar verta, pirma darytis prisca ir tik tada jei kokiu…
gal folatas geriau būtų, nei folio rūgštis?
G. G. parašė:
Pasidarykit folines rugsties tyrima is kraujo ir matysit kokia situacija.
G. G. parašė:
Pirma karta girdziu kad su folio rūgštimi yra sasaja su autizmu 🤔
Fauna-TVTB parašė:
Pirma karta girdziu kad su folio rūgštimi yra sasaja su autizmu 🤔
Yra jeigu perdozuojama. Skaičiau. 🤔
As kazkada foli isvis tik po 400 geriau ir tai suzinojus apie nestuma ir trumpai nes pykino nuo visko ir vualia turim dvynius su Autismu. Realybe tokia kad niekas priezasciu nezino o teoriju visokiu.
Antras dalykas kad NIPT pasirido neparodo mozaikiniu formu net dauno sindromo,as nelabai suprantu kas tai bet matyt kalba apie tai kaip ta trisomija atrodo grandinei. Tad realiai tik vandenu tyrimas yra patikimas.
G. G. parašė:
Yra jeigu perdozuojama. Skaičiau. 🤔
Jei tai butu tiesa...tada visoms nestukem, butu skirti tyrimai pries geriant folio rugsti, geriant ja ziureti ar neperdozuota..nu netikiu...yra kur raso kad autizmas nuo skiepu.... tai cia tokiu straipsniuku milijonai visokiausiu teoriju
Leely parašė:
Jei tai butu tiesa...tada visoms nestukem, butu skirti tyrimai pries geriant folio rugsti, geriant ja ziureti ar neperdozuota..nu netikiu...yra kur raso kad autizma…
As esu skaiciusi kad perdozavus vit B nestumo metu galimas autizmas, tai irgi baiminausi, nes nestumo metu vartojau padidintas vit B12 ir B6 dozes...
Man 40, dariausi vandenu tyrima 22 savaiteje, tai parode gerus atsakymus. Bet po tyrimo kovidu sirgau. Tikiuosi nepadarys itakos ir neissauks sutrikimu kokiu. Del autismo tai nelabai tikiu ir as del Foilio per mazai ar per daug. Genai, kazkokie sutrikimai nestumo metu, ligos ar net pats komplikuotas gimdymas gal daugiau gali nulemt autisma. Tiek kiek studijavau... Laikykit kumscius, greit man jau gimdymas
Miao parašė:
Man 40, dariausi vandenu tyrima 22 savaiteje, tai parode gerus atsakymus. Bet po tyrimo kovidu sirgau. Tikiuosi nepadarys itakos ir neissauks sutrikimu kokiu. Del a…
Kai laukiausi 17 savaitę, persirgau kovidu. Bent jau mums pasekmių nėra.
Meshka parašė:
As esu skaiciusi kad perdozavus vit B nestumo metu galimas autizmas, tai irgi baiminausi, nes nestumo metu vartojau padidintas vit B12 ir B6 dozes...
Nu cia prisiskaityti visko galima, bet kur tiesa tikra va kame klausimas
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai