K.Ž... parašė:
Jungiuosi ir aš prie jūsų 🥳🥰
Jums jungtis į nėštukių forumą, pagal savo numatomą terminą 🌺 Sveikinimai! 🥳
K.Ž... parašė:
Jungiuosi ir aš prie jūsų 🥳🥰
Jums jungtis į nėštukių forumą, pagal savo numatomą terminą 🌺 Sveikinimai! 🥳
Kauniete33 parašė:
Merginos as dar su tokiu keistu klausimuo maždaug prie kokio hcg nt testo juostele buna tamsi tamsi, tokia kaip kontroline.
Trbt lb nuo testo ir nuo pacio slapimo priklauso man prie 1500 kaip ir buvo abi vienodos su facelle testu
Kauniete33 parašė:
Merginos as dar su tokiu keistu klausimuo maždaug prie kokio hcg nt testo juostele buna tamsi tamsi, tokia kaip kontroline.
Aš nežinau tiksliai irgi, bet jeigu neramu, testuokitės kas 2d ir žiūrėkite ryškėjimą. Bent jau aš taip dariau
Panelejoo parašė:
Labas rytas, akių mankštai. Mm dar toli bet smalsumas savo daro. Užeina tempimas kairės pusės nugara paskaudena. Aš kaip ir matau o jus kaip? 🫣☺️
Matau, bet kažkaip per arti ta antra juostelė atrodo 🤔 pabandykit kitą arba po kelių dienų pakartokit tokį patį
Panelejoo parašė:
Labas rytas, akių mankštai. Mm dar toli bet smalsumas savo daro. Užeina tempimas kairės pusės nugara paskaudena. Aš kaip ir matau o jus kaip? 🫣☺️
Nieko nematau🤔
Elivoj parašė:
Matau, bet kažkaip per arti ta antra juostelė atrodo 🤔 pabandykit kitą arba po kelių dienų pakartokit tokį patį![]()
Va va ir man atrodo kad per arti ji. O kaip išdžiuvo tai išvis nesimato. Tik save bandau apgauti ir įtikinti kad kažkas yra nors nėra. Nesidarysim dabar tol kol neateis mm diena☺️ 
Antėja gaila šiandien nepasakys rezultato, pirmadienį tik.
Merginom, kuriom 4 savaitė, ar maudžia papilvę? Įvykiam bėgant į priekį, ginekologė sakė gert prg vos pamatysiu nt, tai manau nelauksiu pirmadienio ir šiandien vartot pradėsiu.
Neramu, kad bacila kabinasi, trečia diena jau kaip virusinė jaučiuos.
Vilnietė_10 parašė:
Antėja gaila šiandien nepasakys rezultato, pirmadienį tik.![]()
Merginom, kuriom 4 savaitė, ar maudžia papilvę? Įvykiam bėgant į priekį, ginekolog…
Man maude kai buvo gal 3-4 savaite😊 ir net labai, todel jau labai anksti supratau, kad kazkas ne taip😁 bet nesulaukus menesiniu, praejo tas stipresnis maudimas
Vilnietė_10 parašė:
Antėja gaila šiandien nepasakys rezultato, pirmadienį tik.![]()
Merginom, kuriom 4 savaitė, ar maudžia papilvę? Įvykiam bėgant į priekį, ginekolog…
Sveikinimai🩷
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
gal viskas bus gerai. Gimdai augant, gal dar pasislinks ir vaikutis. Būtinai eikit dar ir kitos nuomonės sužonoti. O dabar…