Maniosime parašė:
Labas merginos! 🌸
Mano praėjusio ciklo mm atėjo net 3 dienomis anksčiau 😁 Šiaip ciklas visada 32d.. …
Labuka. As nelaukiu vasario 16 d, ov irgi vakar uzgaudziau, 12cd vakar buvo, paskutines mm sausio 18😉
Maniosime parašė:
Labas merginos! 🌸
Mano praėjusio ciklo mm atėjo net 3 dienomis anksčiau 😁 Šiaip ciklas visada 32d.. …
Labuka. As nelaukiu vasario 16 d, ov irgi vakar uzgaudziau, 12cd vakar buvo, paskutines mm sausio 18😉
saulyte989 parašė:
Tai mes panašiai tada šįmėn ☺️. Gal poros dienų skirtumas tik ov
GiedreG parašė:
Tai mes panašiai tada šįmėn ☺️. Gal poros dienų skirtumas tik ov
Tai reiks testuotis vasario 14 d , gal bus Valentino dovanele 🍼☺️
Vilte231 parašė:
Labas vakaras,ar čia geras augimas?🙂
01.28
Puikus! Ir gražiai progesteronas didėja 💛
Sveikos merginos. Labai daug prirašyta čia, tai manau sunkiai rasčiau kokios teorijos mano atveju būtų 😀🙈 paskutinės menesinės buvo gruodžio 27d, mano ciklas būna 28-29dienos. sausio 4d iš niekur prasidėjo stiprus kraujavimas, iki pat šiol nesuprantu kas buvo. Diena buvo stiprus, paskui tik tepliojo pora dienu. Dabar menesinės jau vėluoja, sausio 26d dariaus nt- neigiamas😟 krūtinė skaudėjo, bet man visad būna prieš mms taip, tik kad ne tiek stipriai. Buvo labai padidėjus, net priliest nebuvo galima. Dabar skausmas pamažėjo, dydis lyg ir toks pats arba čiut čiut mažesnė. Vakar vakare pasišildžiau cepelina- atidaviau vyrui, nes atrodė kažkoks neskanus ir sugedęs😀 vyras sakė viskas ok. Tada pasidariau sumuštini su dešra, irgi smirdėjo labai, vėl vyrui viskas ok😀 Nuo pat vakar vakaro pykina, maudžia pilva kaip ir prieš mėnesines. Dabar laaaabai minimaliai patepliojo rudai. Laaabai tikiuos, kad tai ne mms🥹 gal kažkam taip buvo, ir tai buvo ne mėnesinės ir po keletos dienu testukas parodė dvi juosteles? Žinau ir suprantu, kad tai tik būrimas iš tirščių, bet labai įdomu, kaip kitoms būna, neturiu su kuo pasikalbėt apie tai, nes niekam dar nesisakėm, kad planuojam leliuka🤍
saulyte989 parašė:
Uoj tai labai panašūs ciklai mūsų 😀 mano praeitos mm sausio 17 buvo, kažkaip visada ovuliacija vėlesnė buvo, apie 16-17cd o šį ciklą 13cd šonus paskaudėjo gerai, tikiuosi ovuliacijos ženklas čia 🫣 būtų tobula Valentino dienos dovana 🌸😍
Slapuke97 parašė:
Sveikos merginos. Labai daug prirašyta čia, tai manau sunkiai rasčiau kokios teorijos mano atveju būtų 😀🙈 paskutinės menesinės buvo gruodžio 27d, mano ciklas būna 2…
Kas dėl kvapo, tai per abu neštumus sujautrėjo uoslė tik pastojus. Tai aš vis laukiu šio pojūčio, dėl neslanumo, tai atsimenu vištiena pradėjusi buvo smirdėti, ir kol nepagimdžiau tol jos nehalėjau nei iš tolo užuosti, ytas pata ir su kava, nors iki tol labai mėgau..
GiedreG parašė:
Kas dėl kvapo, tai per abu neštumus sujautrėjo uoslė tik pastojus. Tai aš vis laukiu šio pojūčio, dėl neslanumo, tai atsimenu vištiena pradėjusi buvo smirdėti, ir k…
Kaip norėčiau, kad neprasidėtų mėnesinės ir testukas parodytu dvi juosteles...🥹 bet tas tepliojimas man jau nepatinka. Ir labai skauda pilva kaip per mms būna
Rooza parašė:
Jus lyg saket miomas salint operacija, turiu aplinkoj moteru su miomom puikiai nestumus isnesiojo net sutirpo kelios miomos neprireike jokiu operaciju vienai buvo 4…
Ačiū. Šiandien pasidariau NT pakartotinai. Visiškai baltas... labai nusivyliau... nežinau ka galvoti... dvi dienas po truputi ankstyvi rode, ryškėjo... šiandien nieko.... esu labai nusivylusi... nežinau ka galvoti... mmm po 1-3 vasario... jei neateis darysiu vel NT...
Operuosiuos nes žiures prežasis kodel nepastoju... nes jau pavargau nusivilti... nieko niekada nesitysiau iš medicinines puses kodel nepastoju... gal priežastis nedidele... tuo pačiu pašalins miomas... labai nenoriu tos operacijos... bet nežinau ka daryti... jau nebežinau...
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai