Ryto akimirka parašė:
Liko. Aš dar irgi procese planavimo, mmm nusimato už maždaug 5 d.
Man ir už 5d, pilvas išsipūtęs žiauriai, bet toks keistas jausmas, kai būtų pilnas, toks ne mm jausmas, bet aišku čia psichologija veikia 😂
Ryto akimirka parašė:
Liko. Aš dar irgi procese planavimo, mmm nusimato už maždaug 5 d.
Man ir už 5d, pilvas išsipūtęs žiauriai, bet toks keistas jausmas, kai būtų pilnas, toks ne mm jausmas, bet aišku čia psichologija veikia 😂
Indriukas777 parašė:
Nava pagaliau praėjo skausmai ir spazmai bet taip ir nepramušė🤦♀️ nesuprantu kas vyksta. Labai keistas jausmas pilve net nžn kaip papasakot, neskauda bet tempia🤦♀…
Man lygiai taip pat
Nu šie metai prasidėjo su trenksmu, per 3 mėnesius tiek testuku teigiamų, kad valio! Didžiausi sveikinimai merginos! 🌸
Na o mes taip pat planavimo kelionėje 😊🙏 jau į 2025 nes nemanau kad spesim, nu bet jetus tikiuos jau 2026 metus sūpuoti maza pumpureli 🥹 tad visoms kas dar nesulaukė II, tai linkiu sulaukti kuo greičiau! 🌺🌷🌹
Lainė123 parašė:
Mane tas pilvo tempimas nervuoja jau. Jeigu šnd 10dpo, verta daryt testą? Ir koks pats geriausias 😃
Kai nėštumas tikrai yra - visi testai geri
Statistiškai, kiek čia merginos dalinasi, tai jau nuo maždaug 8 DPO galima kartais įžiūrėti. Bet būna, kad iki mm dienos juostelė nesirodo, nors yra nėštumas.
Aš tai labiausiai mėgstu Livsane juosteles iš Benu vaistinės. Jos yra 10miu jautrumo ir už padorią kainą. Tiesa, dabar iš gandrolabs nusipirkau rinkinį OV ir NT. Bet jau iš OV pajutau, kad nelabai patinka kokybė - liejasi, OV sunku buvo gaudyti, labai netolygus ryškumo augimas.
Sveikos merginos. Kada Jums testas parode teigiama? Menesines buvo kovo 5 d. Sergu apie 5 dienas. Ciklas 25 d. Nesaugius santykius turejau tik 12 d. (Nesisaugojau) Dabar jau 3 diena veluoja menesines. Testas neigiamas. Visada buvo reguliarios, del to ir sunerimau. Plius turiu dvi gimdas. Krutine skausminga ir pilna jau savaite. Lyg ir pamaudzia vis pilva kaip pries menesines, bet taip ir neateina. Kaip manot ar gali buti, kad testas nerodo dar? Testas is maximos rozines spalvos ipakavimas, juostele. Nezinau ar aiskiai cia surasiau. Bet gal esme suprasite.
Eleonora Bonė parašė:
Klausimėlis: kaip manot, ar verta šiandien dar užtvirtinti, jeigu OV pikas buvo vakar vėlai vakare, ir ovuliacija tikriausiai vyksta šiandien. Vakar pasimylėjom, ta…
Užtvirtinkit tikrai 😀 aš kai pastojau tą ciklą buvo tik 2 myliukai iš viso, 2 dienos prieš ov ir 1 po, tai kažkuris myliukas gavosi sėkmingas 😁
pupsika parašė:
Nu nusipirkau du testeros ir dvi drogo juosteles. Pasidarysiu gal siandien ir ryt ryte
Laukiam 🤞🤞🤞
silyte parašė:
Sveikos. Praėjus jau 1,5 metų po negimdinio, visai netikėtai šiandien išvydau II. Labai tikiuosi, kad tai bus sėkmingas nėštumas. Ryt keliausiu prisiduoti kraujo. Ž…
Sveikinu 🤗🤗🤗🤗
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai