Rovela parašė:
Panašu, kad taip ir bus, jau nusiteikus buvau vargti dar metus kelis. Sakau dabar aktyviu planavimu neužsiimsim. Ir va. Panašu, kad pati pradžia. Tikiuosi viskas se…
Kaip smagu, sveikinimai!🤩🤩
Kelinta jum šiandien dpo?
Rovela parašė:
Panašu, kad taip ir bus, jau nusiteikus buvau vargti dar metus kelis. Sakau dabar aktyviu planavimu neužsiimsim. Ir va. Panašu, kad pati pradžia. Tikiuosi viskas se…
Rovela parašė:
Tyliai sveikinu 💐🫂
Rovela parašė:
Sveikinimai! nuo 1500 kažkur
laukiam123 parašė:
Negalėčiau tiksliai pasakyti, pas mane policistines kiaušidės paskutinį kartą mėnėsinės buvo gegužės 25 dieną. Pagal skaičiuokles nuo paskutinių mėnėsinių turėtų būt visos 8 savaitės bet pagal hcg skaičius nei per kur.
Sveikos merginos! Labai džiaugiuosi už visas kurioms pavyko ir linkiu toms, kurios vis dar laukia || jų kuo greičiau sulaukti.
Pati planuoju apie 8 mėnesiai, geriu folio rūgštį, prieš visus planus buvau apsilankiusi pas ginekologe lyg ir viskas gerai sakė problemu kaip ir neturėtų būti bei palinkėjo iki '' GREITO PASIMATYMO SU GEROMIS ŽINIOMIS" tad nenukrypstant nuo temos apsilankiau pas endokrinologe, nes kaip ir kirba mintis kad jau tęsiasi tuoj ir 9 ir 10men. Gal galiu sau kuo padėti.
Įkeliu kraujo tyrimų atsakymus. Ar dep šių dviejų raudonų eilučių gali būti, kad sunkiau pastoti todėl tie planai užsitęsia??
Gal galite pakomentuoti?
Gyd. Tik kita sav. Paskambins aptarimui o man jau dabar neramu... 😔
Vover3 parašė:
Sveikos merginos! Labai džiaugiuosi už visas kurioms pavyko ir linkiu toms, kurios vis dar laukia || jų kuo greičiau sulaukti.
Man kai ATPO buvo virš 1000, tai jau liepė gerti vaistus, bet kad trukdytų pastoti nieko neminėjo. Pastojimui svarbus TSH, kuris geriausia, kad būtų apie 1,5, jeigu neklystu. Gal kuri kita mane pataisys
Magneja parašė:
Sveikos, stebėjau jūsų pokalbius, bet nieko nerašiau, kovo mėnesį 11 svaičių sužinojau, kad nesivystantis ir prasidėjo persileidimas... antras mėnuo bandėm iš naujo…
Neturetu, mano ginekologe palaimino 800 folio, o jusu at eju 500 tik gaunasi
Slapcia parašė:
Neturetu, mano ginekologe palaimino 800 folio, o jusu at eju 500 tik gaunasi
Pritariu, kitos dar daugiau net vartona..
Sveikos, sunku per darbo kieki rast laiko ir perskaityt ir parasyt, nes paskutini karta rasiau pries kokius 3-4men. Nieko aktyvaus nebandem, neskaiciavom. Nuo sio men rimciau kimbam i darbus, va turetu mm pasibaigt tuoj
nezinau kaip seksis, ana karta ginekologe rekomendavo svorio pamest, tai nezinau sutapimas ar ne, bet vos numeciau siek tiek svorio ir uzkibom. Dabar vel reiktu, bet taip tingisi 😀
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai