Lapė__ parašė:
Ech o aš su liudesiu.. siandien 1cd 🥲 na ka vel naujas šansas 😒
Man irgi šiandien liūdna. Šiandien mm diena, jos dar nepasirodė, bet testas neigiamas. Tai belieka laukti..
Lapė__ parašė:
Ech o aš su liudesiu.. siandien 1cd 🥲 na ka vel naujas šansas 😒
Man irgi šiandien liūdna. Šiandien mm diena, jos dar nepasirodė, bet testas neigiamas. Tai belieka laukti..
Gelyte19 parašė:
Sveikos visos. Esu nestume siuo metu 9sav, ir zinau kurios planuojat tai darotes ir ovuliacijos testus ir viska is to didelio noro (as buvau labai crazy😄) tai del j…
o kas netiki?
Tai, kad jie rodo teigiama besilaukiant, tai zinoma, bet teigiama, o ne neigiamas NT neigiamas OT, bet sako kad nestumas vis gi gali buti, nes OT parodo irgi tai, pries mmm darantis
Panasu, kad kazkas cia dar nezino kaio teisingai ivertinti OT
kam cia reklaminis brukalas? 😅 Lyg nieko nereklamuoju ir nebruku 🤦♀️
Jurintaaa parašė:
Merginos, nieko blogo nenoriu pasakyti, bet juk čia planuojančių grupė. Taip jautru kai sulauki mm, gauni neigiamą testą, ateini pasiguosti, o čia verda diskusijos …
Pritariu ❤️
Aš irgi pritariu merginoms,gal aš klystu bet man keista kad pastoja ir apie nėštuma diskutuoja planiukių grupei... yra gi mėnesių grupės,manau ten puiki vieta butų diskusijoms🙂 čia manau tikrai ,,neskanu,, diskutuoti apie nėštuma kai gal kažkam būna mėnesis po mėnesio nenusisekęs....
Jurintaaa parašė:
Merginos, nieko blogo nenoriu pasakyti, bet juk čia planuojančių grupė. Taip jautru kai sulauki mm, gauni neigiamą testą, ateini pasiguosti, o čia verda diskusijos …
Atsiprašau, sumaišiau grupes, tiksliau nepastebėjau. Jūs tikrai teisi ❤️
Jurintaaa parašė:
Suprantu jus. Aš irgi tai išgyvenau neseniai. Tikėkime, kad viskas bus gerai. Bandysim kol pavyks. Busim mamytės 🤗
_A r i a_ parašė:
Sveikutes, man siandien 35 cd is 29🤦♀️ treciadieni dariau NT visiskai baltas🤷♀️ turbut reik mmm laukt. Kazin ar buna kad NT daug veliau pradeda rysket nei mmm die…
Turbūt tiesiog mm kažkur paklydo arba pakartokit NT 🙂
Laukiam žirniuko parašė:
Suprantu jus. Aš irgi tai išgyvenau neseniai. Tikėkime, kad viskas bus gerai. Bandysim kol pavyks. Busim mamytės 🤗
Jūs jau 5 metus planuojate? 🥹
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai