Aurore_ parašė:
Gal galit primint,kiek metų ir jums,ir vyrui![]()
Man tuoj 37, vyrui 43 😁 na bet norim dar jauni pabut 😆
Aurore_ parašė:
Gal galit primint,kiek metų ir jums,ir vyrui![]()
Man tuoj 37, vyrui 43 😁 na bet norim dar jauni pabut 😆
s890507s parašė:
man pries keleta menesiu pasalino gimdos cista irgi byvo 5 cm dydzio , ko pasekoje buvau nutraukus planavima kazkuriam laikui.
Na va ir man tenka nutraukti planavimą, gydytoja pasakė jokių santykių kol nepakliusiu pagal siuntimą, į artimiausia data spalio 15 d., nebent po mm vėl eisiu pas gine link mėn galo, pasižiūrėti Ar ne dingo ji..
Merginos, ar aš viena matau?? Pregnatest rožinis. Neištvėrusi pasidariau. Iki mm 2-3 d. Išryškėjo po +-5 min. Vyras netiki, sako po mėnesio parodysi🤣 nuotraukos įkeltos labsi nekokybiškai atrodo... Nes jei čia vaiduokliukas, tai laaabai dar neryškus. Anksčiau kiek teko daryti NT, niekad nera nieko buve. Visi balti budavo.

Beatričė2024 parašė:
Merginos, ar aš viena matau?? Pregnatest rožinis. Neištvėrusi pasidariau. Iki mm 2-3 d. Išryškėjo po +-5 min. Vyras netiki, sako po mėnesio parodysi🤣 nuotraukos įk…
Pakartokit kitos firmos. Šitie meta klaidingua vaiduoklius. Bet galbūt ši kartą nemeluoja
laubur parašė:
Pakartokit kitos firmos. Šitie meta klaidingua vaiduoklius. Bet galbūt ši kartą nemeluoja
Dėkui. Kiek kartų šį dariau, visada balti būdavo. Pabandysiu kitos firmos😊
Kristina2993 parašė:
Na va ir man tenka nutraukti planavimą, gydytoja pasakė jokių santykių kol nepakliusiu pagal siuntimą, į artimiausia data spalio 15 d., nebent po mm vėl eisiu pas g…
na 5cm cistos jos manau nebedingsta nes man buvo kelis metus ir as vis tikejaus kad pradings bet deje teko operuotis .
Jurintaaa parašė:
Merginos, jūs labiau nusimanot, nuraminkit. Man rodos per mažas padidėjimas? Pirmas atliktas pirmadienį, kitas šiandien, tai tarpas apie 48 val.
Kad ikelet du vienodus israsus tyrimu
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai