RauDonoji parašė:
Kur jūs matot antrą juostą?
Toj vienoj juostoje, puse rodo ryškų, puse neryškų, pagal tipo chat gpt gali būti, nes ji nera konkreciai visa tiesiai švytinti viena spalva
RauDonoji parašė:
Kur jūs matot antrą juostą?
Toj vienoj juostoje, puse rodo ryškų, puse neryškų, pagal tipo chat gpt gali būti, nes ji nera konkreciai visa tiesiai švytinti viena spalva
Enii parašė:
Ar jūs žinote kaip atrodo teigiamas-neigiamas nėštumo testas? Kontrolinė linija nerodo nėštumo pagal nusidažymą. Viena linija visada reikš NEIGIAMĄ, kad ir kaip ji būtų netolygiai ar lygiai nusidažiusi.
BusKaipBus11 parašė:
Palaikykit 🤞🤞🤞 kad ryt tikras vaiduokliukas islystu 🙏😇 Gal kas is auksciau isgirs 😁 dar duodu ryt 12dpo sansa 😄
Čia jau geriau matosi 😊Linkiu ryt pamatyti grazu vaiduokliuka 🥰
Enii parašė:
Pas mane toks gavosi šį rytą. Esu 6d po galimai įvykusios ovuliacijos. Pagal 'ale chat gpt' , sako galimai hcg yra ,bet dar nepakankamas aptikti, nes vienos pusės j…
Jei nežinot kada buvo ov, tai negalit žinot ir kelinta dpo. Tuo labiau, kad cia visiskai neigiamas. As pati daznai matau seseliukus ar vaiduoklius, bet cia tuscias. Dar per anksti
Enii parašė:
🤣🤣🤣 Atsiprašau už juokus, bet turbūt pirmą kartą darote nt, nes kontroline yra kontroline linija ir nesvarbu ji per puse ryski ar ne 🤦🏻♀️
Pupsika parašė:
🤣🤣🤣 Atsiprašau už juokus, bet turbūt pirmą kartą darote nt, nes kontroline yra kontroline linija ir nesvarbu ji per puse ryski ar ne 🤦🏻♀️
Kažkaip jokio palaikymo, o vien juokai kai erzinantis laukimas. Pirmu nesekmingu, mano juostelių rodmenys va tokie panašumai buvo, iki kol išryškėjo. Labai jus smerkiančios be vilties... siaubas... i neviltį nuvarėt, nepalinkėjot pakartoti ar pnš.. o kas jei tik keleta ir dariau nt ir patirties neturiu? O kas jei mažai domėjausi pirmu pastojimu ir nebuvau jokiose grupėse
Pupsika parašė:
Čia jau geriau matosi 😊Linkiu ryt pamatyti grazu vaiduokliuka 🥰
Aš gi minėjau pirmose žinutėse GALIMAI ov, nes nereguliarios mm, tačiau vadovaujuosi pagal gleives ir kt.
Enii parašė:
Kažkaip jokio palaikymo, o vien juokai kai erzinantis laukimas. Pirmu nesekmingu, mano juostelių rodmenys va tokie panašumai buvo, iki kol išryškėjo. Labai jus sme…
Tai reiktų paskaityti informacinį lapelį prieš atliekant nėštumo testą, o ne tikėti chatgpt paistalais😬
Enii parašė:
Kažkaip jokio palaikymo, o vien juokai kai erzinantis laukimas. Pirmu nesekmingu, mano juostelių rodmenys va tokie panašumai buvo, iki kol išryškėjo. Labai jus sme…
Tai prašom🙂 pasakėm kaip kas kur, jei nežinot kaip atrodo teigiamas testas, kas iš to kartojimo. Dabar jau žinosit🙂
BusKaipBus11 parašė:
Palaikykit 🤞🤞🤞 kad ryt tikras vaiduokliukas islystu 🙏😇 Gal kas is auksciau isgirs 😁 dar duodu ryt 12dpo sansa 😄
Kabai linkiu kad išryškėtų 😀
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai