RauDonoji parašė:
Tai jūsu liuteininė 18dpo trunka?
Na šį mėnesį taip jau gaunasi
RauDonoji parašė:
Tai jūsu liuteininė 18dpo trunka?
Gems parašė:
Šiandien 11dpo gaunasi😕
Na dar viltį tikrai turekit drąsiai,nes kol neatėjo mm tai dar visko gali but,o gal islys tik veliau ,buna visaip🤗 na moterys va dalinasi ,kad išlenda tik ir menesinem vėluojant,ar ta diena kai turi prasidėti..ar tiksliai zinot kada ivyko ovuliacija, testavotes?
RauDonoji parašė:
Vakariniai 10cd😄
Pats pykas 🤩🤣
Gems parašė:
O aplamai? Liuteinine neturetu keistis, mm turetu pasislinkt, jei trunka 13dpo tai mm ne už 7 dienų, o 3
RauDonoji parašė:
O aplamai? Liuteinine neturetu keistis, mm turetu pasislinkt, jei trunka 13dpo tai mm ne už 7 dienų, o 3
Man galimai išsibalansavo ciklas, nes teko kitokius vaistus pavartoti dėl užsitęsusios migrenos.
Šį mėnesį tiksliai žinau kada ovuliavau ir plius fiziškai labaai jautėsi tiek skausmo prasme, tiek visokiose gleivėse ir t.t. (Na ir testas). Dažniausiai būna 14 d, bet vat šį kartą ne, nebent bus anksčiau mm, kas neatitiktų pagal ciklo skaičiavimus
Asturiusave parašė:
O kiek turėtų trukti liuteininė?
As kiek domėjausi, turetu but ne trumpesni nei 10dienu,mano paprastai trunka apie 12dienų ,bet vistiek dvejoju ar ne per trumpa,gal nespėja įsitvrtinti
Svajokle321 parašė:
As kiek domėjausi, turetu but ne trumpesni nei 10dienu,mano paprastai trunka apie 12dienų ,bet vistiek dvejoju ar ne per trumpa,gal nespėja įsitvrtinti
Mano lyg 12-13 dienų
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai