Greta_aa parašė:
Laba diena😊
Merginos, sakykit ar yra galimybė papulti į darželį bei registruoti vaiką į daržel…
Man savivaldybėj sakė, jei yra vietos grupėj (turite žinoti kokioje), gali priimti.
Greta_aa parašė:
Laba diena😊
Merginos, sakykit ar yra galimybė papulti į darželį bei registruoti vaiką į daržel…
Man savivaldybėj sakė, jei yra vietos grupėj (turite žinoti kokioje), gali priimti.
FionaP parašė:
Na dabar isivaizduokite. Jusu vaikuciai 2021 metu gimimo, jiems 2 metukai sueina 2023. Paimkime grupe nuo 2 metu. Jus i tokia grupe pretenduojate nuo 2023 metu rugsejo. 2022 metu rugseji i grupe 2-3 metai buvo priimti visi vaikai 2020 metu gimimo, tai yra metais uz Jusu vyresni. 2023 metu sausi sie vaikai jau 'skaitosi' trimeciai, kai Jusu vaikams 2 metai dar tik sueis. Tai i kokia grupe Jus priims sausio menesi?
Nezinau su kuo is savivaldybes kalbejot, tai jei yra laisvu vietu priims,gal nedetalizavot situacijos, bet tikriausiai nuo sausio pildysit prasyma patekti i darzeli, Jus su dvyniais einat be eiles,lauksiu is Jusu pasidalinimo patirtimi,kaip pavyko gauti vieta nuo sausio. Nuo sausio 1 iki kovo 1 d net nerodo laisvu vietu,nes jos dingsta, kur nezinau, bet taip veikia sistema
waily parašė:
Na dabar isivaizduokite. Jusu vaikuciai 2021 metu gimimo, jiems 2 metukai sueina 2023. Paimkime grupe nuo 2 metu. Jus i tokia grupe pretenduojate nuo 2023 metu rugs…
Aš kalbėjau dėl to, kad paduot dabar ir eiti nuo sausio ar vasario į lopšelinukų grupę nuo 1.5 m. Kalbėjau su auklėtoja tos grupės, pas juos yra vietų ir mažiausias vaikas yra vyresnis už mus tik mėnesiu (t.y. darželį pradėjo lankyt būdamas 1m. ir kelių mėn.). Savivaldybėj kalbėjau ir jie patvirtino, kad galiu teikti prašymą ir jei yra vietų, yra galimybė nuo žiemos tarkim lankyti. Čia buvo kalbėta rugsėjį, galbūt nuo naujų ir atsinulina tos vietos, bet dabar kaip supratau dar galiu teoriškai papulti (aš apie tai anksčiau iš viso nežinojau, man auklėtoja pasakė, paskui skambinausi). Nežinau kaip būtų realybėje, mes dar svarstome, bet turbūt eisime nuo dviejų.
FionaP parašė:
Aš kalbėjau dėl to, kad paduot dabar ir eiti nuo sausio ar vasario į lopšelinukų grupę nuo 1.5 m. Kalbėjau su auklėtoja tos grupės, pas juos yra vietų ir mažiausia…
Tai Jums pasake taip,kaip as rasiau. I darzeli ne nuo rugsejo galima patekti nuo rugsejo iki gruodzio 31
Tai yra Jus gaunate vieta ir atidedat lankyma 3 menesiams. Bet tai nera tas pats,kas gauti vieta nuo sausio, nes vieta gaunat dabar (nuo rugsejo iki gruodzio 31),o lankyt pradedat nuo sausio,vasario. O uzpildzius prasyma kitiems metams, nuo 2023 m., artimiausia data pradeti lankyti bus rugsejo 1d.
waily parašė:
Tai Jums pasake taip,kaip as rasiau. I darzeli ne nuo rugsejo galima patekti nuo rugsejo iki gruodzio 31
Nu tai gerai , merginos klausimas buvo ar galima papulti į darželį nuo sausio. Tai kaip ir galima, jei ras kurioje grupėje vietos ir paduos dabar
FionaP parašė:
Nu tai gerai , merginos klausimas buvo ar galima papulti į darželį nuo sausio. Tai kaip ir galima, jei ras kurioje grupėje vietos ir paduos dabar
O tai gaunasi, kad sistemoj turite pildyti kad lankyfi prades ne nuo rugsejo o nuo sausio taip?
Greta_aa parašė:
O tai gaunasi, kad sistemoj turite pildyti kad lankyfi prades ne nuo rugsejo o nuo sausio taip?
Jei nieko nekeiti, tai automatiškai įkrenta rugsėjo 1,bet galima ranka pakoreguoti datą jei norėsite vėliau lankyti
Geltona.pieva parašė:
Sveiki. Dabar negavome vietos darželyje - esame eilėje 40. Tai kaip supratau dabar tėvai turi 10 dienų pasirašyti sutartis su darželiais ir tada rodys kiek į kokius…
Sveiki, priemimas bus kovo vidury, niekas dabar vietu nedalino
waily parašė:
Sveiki, priemimas bus kovo vidury, niekas dabar vietu nedalino
Supratau. Dėkoju. Dabar geriau įsigilinau. Mūsų situacijoje tai į darželio norimą grupę priima 45 vaikus, o mes eilėje 42 tai kaip supratau tikriausiai jau gausime darželį?
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai