xsaulutex parašė:
Mes irgi galvojom galvojom ir paskui tik chopt viena vakara atsidulus ir vardas atsirado apie kuri net nebutume pagalvoje, nes ziurejom visai i kitas puses![]()
Tikiuosi
dar va net nez kas pas mane pilvelyje gyvena
xsaulutex parašė:
Mes irgi galvojom galvojom ir paskui tik chopt viena vakara atsidulus ir vardas atsirado apie kuri net nebutume pagalvoje, nes ziurejom visai i kitas puses![]()
Tikiuosi
dar va net nez kas pas mane pilvelyje gyvena
erikajurg parašė:
Tikiuosidar va net nez kas pas mane pilvelyje gyvena
![]()
![]()
bet vardas Erika, vis tik, įstrigęs, kad užsirašėt?
Giedre_17 parašė:
bet vardas Erika, vis tik, įstrigęs, kad užsirašėt?![]()
Cia gal pacios vardas
Giedre_17 parašė:
bet vardas Erika, vis tik, įstrigęs, kad užsirašėt?![]()
Cia mano pacios vardas
erikajurg parašė:
o man kolkas nera nei vieno vardo grazaus mergaiteijei gims mergaite nezinau,koki varda reikes isrinkti,jau 7 men bet nei vienas vardas dar neistrigo :oi-p…
Nepergyvenk
man lygiai tas pats buvo, likus kazkur savaitei iki gimdymo dar nebuvom vardo isrinke, nes su vyru labai skyres nuomones, skirtingu norejom, turejom tik sunui isrinke, nes pradzioj sake bus berniukas
, tai netiketai pamaciau per TV moteri vardu Eivilė, man tiek patiko, tiesiog pajutau sitas vardas ir ne joks kitoks
, aisku vyras nesutiko
, bet kai gime vistiek nusileido man
, nors dar siule pries uzrasant varda ligoninej Vakarė, sakau tai kad netinka ryte gime
tai tuom ir baiges..
erikajurg parašė:
Cia mano pacios vardas![]()
![]()
Aaa, prie pilvelio irgi parašytas tas vardas, tai susimaišiau ;)
Švedkė parašė:
Nepergyvenkman lygiai tas pats buvo, likus kazkur savaitei iki gimdymo dar nebuvom vardo isrinke, nes su vyru labai skyres nuomones, skirtingu norejom, turejom …
As irgi tikiuosi ,kad viena diena ateis vardas netiketai ir istrigs ilgam
prajuokinot su Vakares vardu
erikajurg parašė:
o man kolkas nera nei vieno vardo grazaus mergaiteijei gims mergaite nezinau,koki varda reikes isrinkti,jau 7 men bet nei vienas vardas dar neistrigo :oi-p…
tai susiaurinkit rata, va pvz. mes kai rinkomes, nusistatem, kad norim butinai lietuvisko, pagonisko, kad nebutu r raides ir specifiniu lietuvisku raidziu (ž,š it t.t.) - nu ir visai nedaug liko iš ko rinktis :DDD
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai