Karolina12345 parašė:
Nenormalu.
Nenormalu , nieko neskaudėjo ir jokios temp nebuvo, kuo greičiau į priėmimą
Karolina12345 parašė:
Nenormalu.
Rožyte24 parašė:
Jau buvau. Kiaušintakių ir kiaušidžių uždegimas🥺 kadangi turiu vienos puses nepratekamumą kažkodel užsikaikė tos putos🫣
kanapiuke23 parašė:
Jau buvau. Kiaušintakių ir kiaušidžių uždegimas🥺 kadangi turiu vienos puses nepratekamumą kažkodel užsikaikė tos putos🫣
Na yra rizika, todėl visom skiria antibiotikų 3 tabl berods kursą , bet Jum labai sureagavo
Rožyte24 parašė:
Na yra rizika, todėl visom skiria antibiotikų 3 tabl berods kursą , bet Jum labai sureagavo
Geriau ir aš tas tabletes. Suprantu kad yra riziką♥️ tad nieko blogo nesakau♥️ tikiuosi tai nesustabdys mūsų planų♥️
kanapiuke23 parašė:
Geriau ir aš tas tabletes. Suprantu kad yra riziką♥️ tad nieko blogo nesakau♥️ tikiuosi tai nesustabdys mūsų planų♥️
Kaip jūsų savijauta?
Rožyte24 parašė:
Kaip jūsų savijauta?
Ačiu kad teiraujates❤️ 4 diena antibiotiku. Temperatura dar užkila iki 37,7. Skausmas aprimo ir lokalizavosi ties kaire puse. Crb mažėja. I RMC kita savaite ekoskopo pasidaryt. Bus aiškiau❤️
gintaricka parašė:
Man prieš perkėlimą davė lapą su blastocitų kokybe, bet padarė du kėlimus ir dabar nebeaišku, kokios dar yra likę 😀
Kiek man zinoma, pradeda kelti nuo geriausios kokybes 🙂
Angels22 parašė:
Sveikos, gal kuri žinote kada leidžia bandyti antra pastojimą po gimdymo?![]()
Sveika,
Mano atveju - metai po cezario. O maitinima buvau apie savaite kaip baigusi, kai atvykau konsultacijai 🙂
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai