Laura999 parašė:
Ačiū,pasižiūrėjau ,tik kaškodėl nėra dar tyrimu ,gal dar atsiras![]()
Šiaip ten įkeldavo anksčiau nei paskambindavo. Ar žiūrėjot prieš įkėlimą buvusiam vizite? Nes ten tyrimų užsakymas.
Laura999 parašė:
Šiaip ten įkeldavo anksčiau nei paskambindavo. Ar žiūrėjot prieš įkėlimą buvusiam vizite? Nes ten tyrimų užsakymas.
Laura999 parašė:
Sveiki ,ar jums pridavus krauja dėl hcg paskambinus pasakė skaičiukus ar tik kad teigiamas ar neigiamas ?man paskambino pasveikino ir užraše skanui po 2 sav ir visk…
Man klinikų puslapyje irgi nebuvo info, tik vizitai aprašyti, bet tyrimus rezultatų nėra. Jei neliepė kartoti tyrimo, tai bus apie 100 ir daugiau, nes man buvo -apie 80, kartot sakė po 2 dienų.
Laura999 parašė:
Tikrai turi būti, žiūrėkit vizito prieš įkėlimo datą ar dar ankstesnę, ne įkėlimo dienos išrašus.
Sign parašė:
Na viska apžiūrėjau,yra parašyta tyrymas bet atsidarius tusčia atsakymo nėra ir prieš ikėlima pažiūrėjau vizitus ir dar iš anksčiau .keistai🫣
Laura999 parašė:
Tikrai labai keista. Bet čia 7.22, o vėlesnių nėra išrašų? Ten kaip suprantu laboratorijoj jau įveda, nes RMC rezultatus pamato irgi įrašuose sistemos.
Wagamama parašė:
Tikrai labai keista. Bet čia 7.22, o vėlesnių nėra išrašų? Ten kaip suprantu laboratorijoj jau įveda, nes RMC rezultatus pamato irgi įrašuose sistemos.
Vėlesniu nėra,tik progesterono tyrimas 08.20 įkeltas ,tesiog nėra ,pasidariau vakar afidejoj mokamai ir prg ir hcg ,laukiu rezultato
noriu pastebėti nors kelis kart ar kyla ar viskas gerai ,nuo vakar taip pamaudžia pilva vis, nestyprus bet toks pastovus maudimas biški prisibijau ,ar čia nieko tokio ?
Laura999 parašė:
Vėlesniu nėra,tik progesterono tyrimas 08.20 įkeltas ,tesiog nėra ,pasidariau vakar afidejoj mokamai ir prg ir hcg ,laukiu rezultatonoriu pastebėti nors kelis k…
Normalu taip jaustis.
Visi pokalbiai apie tai vyksta čia:
Nėštumas po pagalbinio apvaisinimo | Tėvų darželis https://share.google/Z4fAj14QlQqKA8vR5
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai