willmike parašė:
Sveikos pagaliau susikaupiau prašyti. Sekiau šią ir kitas Turkijos temas. Todėl laikas pasidalinti patirtimi. Svarbiausia kad skaitytoja tokia kokia buvau aš negal…
Labuka, senai matyta, smagu, kad vėl eini svajonės link ♥️
Aš irgi ne kartą esu komentarus, kad Emre mums nedarė jokių perteklinių tyrimų, nors man jau buvo 39m o vyrui 49m, bet mes priststatem jam tokia tyrimų krūvą, kad net nežinau ar jis viską su žiūrėjo. Man yra patvirtintos 4 imuninės ligos, 2 dar stebimos, tai reikia įsivaizduoti koki pluoštą jam nuvežiau 4 metų ligos istorija, dar buvau tik po insulto, ir jis nenorėjo taip greitai daryti įkėlimo, tik jau mane spaudė laikas, nenorėjau ilgiau laukti. Spermiograma buvo 5-6 mėn. senumo iš kart atvykus padarė naują gal dėl vyro metų, nežinau.
Dėkoju Dievui ir jam, kad mums pavyko iš karto, kai jau De, galvojau išvažiuosiu į beprotnamį, nors ir dabar Lilė rašo ir klausia kaip mano svoris, kaip spaudimas, ir viską aptaria su daktaru, tada gaunu iš jos atsakymą.
Nusivylimų turbūt šitam keli mes turim visos, kas Lt, kas Lv, aš De, labiausiai gaila iššvaistyto laiko, kuris niekada nesugrįš, bet aš visoms linkiu jeigu tik finansai leidžia, nenuleisti rankų, ir eiti svajonės link, nors kartais atrodo net neįmanoma.
Apkabinu Vilmute, ir linkiu daug kantrybės ir žinoma nėštumo ♥️ 🙏