parašė:
Pirma karta girdziu apie 0 grupe![]()
Na tikrai tokia kraujo grupe yra ,mano pacios O1+
parašė:
Pirma karta girdziu apie 0 grupe![]()
Na tikrai tokia kraujo grupe yra ,mano pacios O1+
Kaprizinga27 parašė:
mano pirma ir vyro pirma, sunaus pirma ir mergaites bus pirma, kitokiu negali but, siuo atveju![]()
Kai pas moteri 0 (I) plius, o pas vyra 0 (I) minus, tai pas vaika kokia bus kraujo grupe, gal kas zino ?;)
Vika11 parašė:
Kai pas moteri 0 (I) plius, o pas vyra 0 (I) minus, tai pas vaika kokia bus kraujo grupe, gal kas zino ?;)
Arba +,arba -
Kaprizinga27 parašė:
mano pirma ir vyro pirma, sunaus pirma ir mergaites bus pirma, kitokiu negali but, siuo atveju![]()
Čia iš tos pačios serijos, mano tėvai visą gyvenimą galvojo kad mano grupė A nes abiejų tėvelių A, o pas mane 0, kaip ir pas močiutę mano
Tai va žinokit kad gali būti ir tokių varijantų, taip pat tėčio sesers kraujo grupė skyrėsi nuo tėvų irgi į močiutės pusę
medu parašė:
Čia iš tos pačios serijos, mano tėvai visą gyvenimą galvojo kad mano grupė A nes abiejų tėvelių A, o pas mane 0, kaip ir pas močiutę manoTai va žinokit kad gali…
Viskas priklauso ne nuo to kokia senelių krau grupė, o nuo tėvų.
Iš esmė viskas labai paprasta. Grubiai kalbant yra štai tokios grupės:
1. 0 - tai reiškia, 00
2. A - tai reiškia 0A
3. B - tai reiškia, 0B
4. AB - tai reiškia AB.
Vaikas iš tėvų gauna po vieną "narį" iš kiekvieno tėvo kraujo grupės.
Jei tėvų kraujo grupės yra A ir A (kitaip tariant 0A ir 0A), tai vaikas gali būti tik 0 arba A (kitaip tariant 00 ir 0A), nes iš abiejų tėvų gali gauti tiek A, tiek 0.
Nežinau ar aš čia aiškiai viską parašiau
Jei tėvų kraujo grupės yra A ir B, tai vaikai gali gimti absoliučiai visų kraujo grupių. Ir t. t.
medu parašė:
Čia iš tos pačios serijos, mano tėvai visą gyvenimą galvojo kad mano grupė A nes abiejų tėvelių A, o pas mane 0, kaip ir pas močiutę manoTai va žinokit kad gali…
Kai abiejų tėvų 0 kraujo grupė, vaikų kraujo grupė gali būti tik 0. Kai tėvų kraujo grupė A, vaikai gali turėti 0 (25% tikimybė) ir A (75%) grupės kraują.
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai