rasuole75 parašė:
aciu uz patarima reiks pasinaudot....jei bus
Tikrai bus ten vien aliejai...
rasuole75 parašė:
aciu uz patarima reiks pasinaudot....jei bus
Tikrai bus ten vien aliejai...
Neringike parašė:
Man ir neaugo visai iki kokios 14 sav., nes vemdavau as daznai..
Tai tu ir nepergyvenk del to![]()
Tai, kad aš nei karto nevėmiau...Kartais tik apetito visai nelieka.
Vetrungele parašė:
Tai, kad aš nei karto nevėmiau...Kartais tik apetito visai nelieka.
Zinok iki kokios 14 sav. ir man apetito visiskai nebuvo, per prievarta valgydavau, del to dabar -3 kg. Bet pries kokia savaite jau atsigavau ir normaliau pradejau valgyti. Rytoj eisiu pas gydytoja, tai bijau, kad hemoglobinas nebutu nukrites
As gal per pietus daugiausia prisivalgiau, nes visada vaziuoju kur papietauti tai suvalgau sriubos ir dar koki patiekala
O kiek jus mazdaug per diena kartu valgot? As tai ryte visada du sumustinius suvalgau, po to iki 12 darbe uzkandu koki jogurta ar sausainuka su arbata, tada 12 pietus sriuba+kazkoks patiekalas, tada vel iki darbo pabaigos uzkandu koki obuoli ar sureli ir vakare gryzus kokia 6 vakarieniauju, bet vakariene darausi lengvesne nei pietus, ar tai kokiu salotu ar blyneliu suvalgau, nu ir dar iki einant miegot pasmaliziauju ar tai koki sausainuka ar ledu kokteili issiplaku
labai jau mane traukia prie saldumynu, o anksciau galedavo ju ir nebuti isvis
Man iki 16 savaites nebuvo apetito, viskas atrode neskanu
tai -5 kg. Jau buvau issigandusi, atrode ir pilvas sumazejo, ir visi drabuziai laisvi, o niekada nebuvau kudute. Bet dabar jauciu, kad atsigaunu
apetitas atsirado
, ir +2 turiu
Gal daug labai neissipusiu. Su dukryte buvau 25 kg priaugusi. Bet po gimdymo liko +10
Per metus ir tie nukrito.
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai