damasenko parašė:
O termometras kam? Neduoda ligonine?
As irgi pirma karta girdziu apie termometra...
damasenko parašė:
As irgi pirma karta girdziu apie termometra...
Frenezija parašė:
Na as tai siandien dariausi sarasiuka, bet nzn... Gal ka pamirsau.
Man: nesciosios uzrasai, gimdymo planas, drabuziai gimdymui, miegojimui, vaziavimu…
del paduku tai kiek zinau pieno nebuna pirmas kelias dienas, tai turbut neapsimoka ju veztis i ligonine, bet as cia tiksliai nznau as tik taip galvoju
damasenko parašė:
nu as klausiau kas gimde siauliuose moters ir vaiko klinikoj, tai ten butinai reikia turet termometra, nors kodel ir as nelabai suprantu, gal pamoko kaip tinkamai pamatuot temperatura? nes sake jei savo neturi tai baisiai nepatenkinti buna
Torri parašė:
O kam sau rubai atskiri namo grizimui, gi nuoga i ligonine nevaziuosit?ir patarciau i gimdykla atskirai koki krepsiuka susidet, nes ne visur leidzia temptis did…
Atskirai grizimui del viso pikto. Kadangi man pirmas gimdymas, tai kaip apsidraudimui. Nezinia kokia "nelaime" gali ivykti. Nes girdejau kitos su varvanciais vandemin nuvaziuoja... Na o jei skaudes man ka labai, tai zinau, kad tikrai suprakaituosiu. Smirdanciai namo nesinoretu vaziuot. Na bet via tik mano nepatyrusios spejimai
Krepsiukus tai desiuos 2... Sarasa kuri cia parasiau, tai tik ant popieriaus pries kelias valandas parasiau ant lapo. Paslifuoti dar reiks
djtropice parašė:
del paduku tai kiek zinau pieno nebuna pirmas kelias dienas, tai turbut neapsimoka ju veztis i ligonine, bet as cia tiksliai nznau as tik taip galvoju![]()
Na as ir manau kad nelabai pieno buna pirmom dienom... Bet kaip ir minejau, esu be patirties, tad ir klausinejuosi visokiausiu akivaizdziu dalyku
Frenezija parašė:
Atskirai grizimui del viso pikto. Kadangi man pirmas gimdymas, tai kaip apsidraudimui. Nezinia kokia "nelaime" gali ivykti. Nes girdejau kitos su varvanciais vandem…
Na del vandenu, tai labai patogu detis pampersa suaugusiems, o ligoninej tik nuvaziavus visvien persirengsit
siaip atsarginius rubus namie galima palikt ir kasnors uzves, nes tikrai paskui didelis lagaminas gaunasi ir kai kas lieka nenaudota
Torri parašė:
Na del vandenu, tai labai patogu detis pampersa suaugusiems, o ligoninej tik nuvaziavus visvien persirengsitsiaip atsarginius rubus namie galima palikt ir kasno…
Gal ir taip. Tik as viliuosi, kad pagimdysiu anksti ryte ir po pietu jei viskas bus gerai vaziuociau namo
Beje, o jum duos ar reikia tureti kazka gimdymui? Turiu omenyje kazkokia maike ar pan?
Frenezija parašė:
Gal ir taip. Tik as viliuosi, kad pagimdysiu anksti ryte ir po pietu jei viskas bus gerai vaziuociau namo![]()
Nuo ligonines priklauso
Torri parašė:
Nuo ligonines priklauso![]()
Na as UK, tai sake, kad jei ryte pagimdai gali vaziuot namo jei viskas gerai ir nori
O del drabuzio gimdymui, tai kazkaip neteko girdet.. Bandysiu pasitikslint su midwife.
Torri parašė:
O kam sau rubai atskiri namo grizimui, gi nuoga i ligonine nevaziuosit?ir patarciau i gimdykla atskirai koki krepsiuka susidet, nes ne visur leidzia temptis did…
turiu draugiu kurios visa kelia link ligonines lasejo nes jau buvo nubege vandenys, nezinai gi kaip kam bus. normalu kad paneles dedasi ir nori su svariais rubeliais is ligonines grizti, as irgi vesiuosi;>
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
O su kokia šiandien daryta buvo?