alista8 parašė:
Nakties miegas: gal kurios mažyliui nakties košmarai lanko? Kaip mūsiškei, gal kartą savaitėje visą naktį išmiega, o dažniausiai bent 1-3 nubunda. Ir bent vienas tų…
Matau mergaites jusu pametinukes. Kaip sekasi jums? Ar sunku?
alista8 parašė:
Nakties miegas: gal kurios mažyliui nakties košmarai lanko? Kaip mūsiškei, gal kartą savaitėje visą naktį išmiega, o dažniausiai bent 1-3 nubunda. Ir bent vienas tų…
alista8 parašė:
Zinok normalu,mano vyresnele daug sapnuodavo net naktimis saukdavo bijodavo viena savo kambary miegot ,tekdavo salia miegot ,sakydavo pabaisos ,klounai visokie,zinok paskuj jau inebesapnavo retedavo,daba kuo geriausiai miega savo kambary ,o mazoji kolkas nieko nei saukia nei ka
ismiega visa nakti kuo geriausiai:oops:nieko nepadarysi teks islaukt kol pareis sapnu periodas,jei jai neramu tai salia galima pabut nusiramina galvyte paglostyt
Marycious parašė:
Visgi ne mūsų viena lunatikuoja?
Dažniausiai kūdikis ilgesniais intervalais naktį miega nei vyresnėlė. ?
Ar sunku su pametinukais vaikais? Manau, čia labai individualu. Kiek vyresnis būna paruoštas savarankiškumui, koks jo būdas, kaip tėvai susidoroja su dėmesiu, kiek kantrybės prikaupę. ?
Tad savo atveju nepasakyčiau, jog labai sunku: būna visko. Adaptacija pirmą mėn sunkiausia: ir su vyru apsibarėm, ir vyresnėlei balsą kėliau, pykau... verkiau. Db lengviau, bet pasitaiko dar sunkesnių akimirkų. Ypač su vyresnėle-jai vis dėmesio stygius, o į darželį be trejų neplanuojam. Ir, panašu, jos amžiaus krizė pareina! Nauji iššūkiai, nauji išbandymai. ?
alista8 parašė:
Visgi ne mūsų viena lunatikuoja?
Dažniausiai kūdikis ilgesniais intervalais naktį miega nei vyresnėlė. ?
Mes men pavaikščiojom į daržą, bet pasiėmiau saviškę
O dabar tai kažkaip pagalvojam o gal spėt iki dukros 3 metų pagimdyt, kad nedirbt 2 metų vėl, nes jau kitaip 5 metai skirtumo man per daug, ir ką žin ar norėsiu jau vėl visų tų iššūkių
Marycious parašė:
Mes men pavaikščiojom į daržą, bet pasiėmiau saviškęO dabar tai kažkaip pagalvojam o gal spėt iki dukros 3 metų pagimdyt, kad nedirbt 2 metų vėl, nes jau kitai…
As ir apie tai galvoju
ir jei viskas gerai ir pasiseks, tai po Naujuju
Sponja04 parašė:
As ir apie tai galvojuir jei viskas gerai ir pasiseks, tai po Naujuju
![]()
Mes ir po Naujų prisijungsim jei viskas ok?
Junkites, mamytes, ir auginkit dabar! Pats geriausias laikas! Nesigailiu nei akimirka, kad pasiryzom 2 metu skirtumui (realiai 1m ir 10men). Ir i darzeli taip pat didzioji neina, lankom tik yamaha mokyklele. Ir susitvarkau puikiai, o blogu dienu buna ir neauginant vaiku
buna ir ta ryte pasidaryta kava reik isgert popiet, ir is pizamos islyst tik vyrui po darbo grizus, bet cia reti atvejai
LinBu parašė:
Junkites, mamytes, ir auginkit dabar! Pats geriausias laikas! Nesigailiu nei akimirka, kad pasiryzom 2 metu skirtumui (realiai 1m ir 10men). Ir i darzeli taip pat d…
Labai nuo paciu vaiku priklauso... Jei antras butu toks kaip mano pirma, tai vaje... Nedaug iki beprotnamio truktu
bet 2 metu skirtumas man tobulas
Dabar jau atsigaunam, tai greitu laiku ir mes jau antra mastom planuot...
S.P.P. parašė:
Labai nuo paciu vaiku priklauso... Jei antras butu toks kaip mano pirma, tai vaje... Nedaug iki beprotnamio truktubet 2 metu skirtumas man tobulas
Dabar jau …
Mano pirmas irgi siautulys siaubingas, bet ryžomės antram ir esam dabar pilnumoj laimingi
o ir juodu stebėt kartu yra taip gera, nesulaukiu kada kartu žaist pradės susėdę
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai