Rebek4 parašė:
Vadinasi kurios daug priaugom, jau gamta pasmerke mus bemiegem naktim is anksto.. Ot![]()
Nebūtinai reikės energijos ir tikrai greit išsieikvos tie jusų kg
Rebek4 parašė:
Vadinasi kurios daug priaugom, jau gamta pasmerke mus bemiegem naktim is anksto.. Ot![]()
Nebūtinai reikės energijos ir tikrai greit išsieikvos tie jusų kg
panaktinuke parašė:
Man kai pirmas nestumas, as nesigaudau kaip jauciami du guzai (tarkim subiniukas ir galva) bet tai ok, kaip tada galvyte zemyn jei kunas horizontaliai. Plius mano i…
Mano irgi pirmas, bet labai gerai ja jauciu, kada pasisuko, kaip kas..
Nu pvz man visada buvo, kur didziausias guzas iskyla tai ten jau sikna arba nugara, maziukai guziukai visada buvo arba kojyte arba kelenas. Galva maniske kazkaip visada ramiai laike, nekilnojo
Pvz kur svelniausi spragsejimai ten gali rankytes buti
Superr parašė:
Nebūtinai reikės energijos ir tikrai greit išsieikvos tie jusų kg![]()
Tai nepergyvenciau jei ir liktu, tik kaip sakiau, nesinori sunkesnio gimdymo vien del priaugto svorio
Rebek4 parašė:
Mano irgi pirmas, bet labai gerai ja jauciu, kada pasisuko, kaip kas..Nu pvz man visada buvo, kur didziausias guzas iskyla tai ten jau sikna arba nugara, ma…
Rankytem jei makaluoja, dazniausiai prie pusles jauciu. Siaip dazniau sonkaulius remia. Todel ir nesuvokiu kaip jis ten guli
aj dzin, svarbu jauciu kad jis kazka veikia
panaktinuke parašė:
Rankytem jei makaluoja, dazniausiai prie pusles jauciu. Siaip dazniau sonkaulius remia. Todel ir nesuvokiu kaip jis ten guliaj dzin, svarbu jauciu kad jis kazk…
Tai i sonkaulius greiciausiai kojytem, jei jau jauti, kad kisa koja po sinkauliais, uzspausk, ir patrauks, man kelis kart bande pakist, nepavyko, vis spedavau pastoti kelia
panaktinuke parašė:
O jus gal zinot, 32sav.buvau pas genetike del placentos pirmeigos, tai pasake kad pakilo ir kad cp nereiks. Sake tuo metu leliukas galvyte zemyn buvo ir kad 36sav.t…
Kai sėdi, kartais ir pačiom leidžia gimdyt, kai skersas - tik cp. O tie guzai, tai gal vienur subinytė, kitur kokius keliukus atkiša ar pan. Maniškė 36 sav žemyn galva apsivertė, kai jau ėjau sužinot ar nereiks apgręžimo
Aciu uz sveikinimus!
Del svorio, tai as net nebezinau kiek buvau priaugus, kai suejo 20kg nustojau klausti daktares
pries gimdyma, kuo labiau jis artejo tuo labiau as viska ryjau.. Viska is eiles!:))) is panikos manau... Abu su draugu pergyvenom labai ir tik laukem kad greiciau viskas praeitu.. Bet ejo ir praejo
gavau spinaline nejautra tai si karta maziau jutau viska nei su pirmu kartu, tik is pat pradziu kai pradejo veikt vaistai buvo labai bloga, bet gavau kitu vaistu nuo to blogumo tai po kurio laiko pagerejo.. Emociskai buvo baisu bet istikro nebuvo ko taip bijot
Linkiu ir jums greiciau sulaukt savo vaikuciu! Viskas bus gerai ir nestresuokit
Fanta parašė:
Aciu uz sveikinimus!![]()
Del svorio, tai as net nebezinau kiek buvau priaugus, kai suejo 20kg nustojau klau…
Tai aišku kad viskas bus gerai kitaip ir būti negali
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai