Burbuliatore parašė:
eina sau.... šaunuolė, kad nepalūžot po viso šito... skamba tikrai labai skaudžiai ir baisiai...
Tikrai buvo skausminga, bet viskas praeity ir tikrai noriu dar vaiku
Burbuliatore parašė:
eina sau.... šaunuolė, kad nepalūžot po viso šito... skamba tikrai labai skaudžiai ir baisiai...
Tikrai buvo skausminga, bet viskas praeity ir tikrai noriu dar vaiku
Urgita parašė:
Ir mane skatino , tai pries epiduri ojojoj kaip nekas buvo..Kol sulaukiau vyras sako seselei - duokit jai visus galimus nuskausminamuosiusBet po epidurio dar 10…
As be jokiu nuskausminamuju gimdziau. Duju tik ant galo paprasiau. Bet be vyro butu buve labai sunku. Daug padejo
jis kai ant gimdymo kresliuko pasodino mane is nugaroz palaike, atrama buvo.
Oi , be epidurio nezinau kaip butu..Jau para pries tai buvau ligonineje ir koja taaaip buvo uzspade kazko , nu sakes ! Vos atsikeldavau I wc , senseles galvojo kad ten man saremiai..
Pavydziu kam gimdymas greitas ir "nelabai skausmingas " , jei taip galima parasyt ;) Gal geriau - kas skausma labiau pakelia..
Aš 2 kartus gimdžiau ir 2 gimdymas vyko daug greičiau, tačiau daaaug skausmingiau. Už valandos nuo atvykimo i ligoninę klykiau jau kad noriu stumt, gydytojai netikėjo kad taip greit čia man vyks viskas
O gimdymo metu jau irgi pompą ruošt liepė, sako viską gerai darai bet vaikas nelenda ir viskas. Aš tos pompos paniškai bijojau, tai iš tos baimės stumtelėjau ir išlindo mano mažiukas
Sakau viskas gerai kas gerai baigiasi
ciukcyte parašė:
sveikos kazkaip mes cia nedalyvaujame nutariau prisistatyti
Deimante gime gruodzio 10 d![]()
O jau mergyčių gražumas
ciukcyte parašė:
sveikos kazkaip mes cia nedalyvaujame nutariau prisistatyti
Deimante gime gruodzio 10 d![]()
Bet akys
stebuklingos mergaites
Prisijunkit prie musu fb
ciukcyte parašė: