slapukeb parašė:
krc galvojau, kad čia aš diskutavau su kažkuo. net ir nikai kažkuom panašūs![]()
As daznai sumaisau grupes
slapukeb parašė:
krc galvojau, kad čia aš diskutavau su kažkuo. net ir nikai kažkuom panašūs![]()
As daznai sumaisau grupes
slapukeb parašė:
Blyn is sitokios daugybes paveiksleliu imk ir uzsidek toki pat... what a chance
angel22 parašė:
Klausykit mamytes gal kas vaikuciam duodat zuvies tauku? Cia su daktare kalbejau tai nieeeeko gero nepapasakojo. Gal kurios pasidalintu patirtimi?
Naudojom, bet atipylinejom nuo bet kuriu ir nebegerem
juustulka parašė:
Sakykit mamytes ar apsitvarke jau reikaliukai su hormonais ir nuotaiku kaitom. Gal kuri geriat kokius papildus ? Vis dar kartais aplanko ivairios nuotaiku kaitos ir…
Oi .. žinokit, atvirai - tragedija. Nes nuo 6 mėn prasidėjo man MM tai amen .. nereguliarios, gausios, o jų metu pykina, silpna, bloga! O hormanai siautėja, tai liūdna iki gelmių tai juokas iki dangaus
sunku, su nku ?
angel22 parašė:
Klausykit mamytes gal kas vaikuciam duodat zuvies tauku? Cia su daktare kalbejau tai nieeeeko gero nepapasakojo. Gal kurios pasidalintu patirtimi?
Mum gyd.liepė laukti metuku. Iki metuku griežtai vitD vyrauja,poto keis žuvu taukai.
Karolina97 parašė:
Mum gyd.liepė laukti metuku. Iki metuku griežtai vitD vyrauja,poto keis žuvu taukai.
O man sake IR vit D ir po sauksteli zuvu tauku... Idomiai cia ?
angel22 parašė:
O man sake IR vit D ir po sauksteli zuvu tauku... Idomiai cia ?
Atsargiai, kad nepadaugintumėt ,)
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai