Ivyda parašė:
Mamytės, o ar galima maitint jei turi temperatūros ne dėl krutinės?
Maitinkit, tik gerkit daugiau skysciu, nes papildomai netenkat del temperaturos.
Ivyda parašė:
Mamytės, o ar galima maitint jei turi temperatūros ne dėl krutinės?
Maitinkit, tik gerkit daugiau skysciu, nes papildomai netenkat del temperaturos.
Erika-Nojukas parašė:
Zinokit nepasidomejau kai neaktualuGaliu tik speti, kad su misiniu lengviau ta svori pakoreguoti gal mazesnem misinuko dozem ar pakeiciant misinuka
S…
Maniškė spėju irgi svers apie 8kg
kai du mėn buvo 6,5 svėrė. Mano mama panešioja gal minutę ir jau sako,kad per sunku
aš irgi tik mp maitinu, bet jau jaučiasi, kad pradėjo rečiau valgyti
Eisim kitą sav pas gydytoja
W2ee parašė:
Panasu i taiji vis dar nesioja H&M bodzius, kurie yra 1-2 menesiui. Manau, pasivys veliau.
Maniskes ugis antra men buvo 61 cm. Svoris 5300 tai visi bodziai per klyna nesueidavo
o jei paimu didesni tai skesta
bet auga svoris gerai, tai man visai patinka kad mergina liekna
Jurgytis parašė:
Kiek per para maitinimu turit? As maitinu mp ir jau beveik 2 sav. kaip per para buna 9 maitinimai, viso trunkantys 1 val. - 1.15 val.Sakyciau visai neblogai
![]()
11-12 pastarąją savaitę,irgi maždaug 1 val. vienam papui ir 1 val kitam. O dar prieš savaitę dar iki 16 maitinimų pasitaikydavo.
Kaip Jums tučių ir buteliukų reikalai?
Jurgytis parašė:
Kiek per para maitinimu turit? As maitinu mp ir jau beveik 2 sav. kaip per para buna 9 maitinimai, viso trunkantys 1 val. - 1.15 val.Sakyciau visai neblogai
![]()
7-8 maitinimui maks 20 minuciu valgymas, o tada jau kaip pasiseks su atsirugimu - jei greit, tai per pusvalandi susitvarkom, jei neatsirugsta greit, tai pavalgius gali dar 20 minuciu verkti kol atsirugs
Sanga parašė:
Maniskes ugis antra men buvo 61 cm. Svoris 5300 tai visi bodziai per klyna nesueidavoo jei paimu didesni tai skesta
bet auga svoris gerai, tai man visai pati…
Isivaizduoju kaip atrodo
as jai vis dar rengiu bodzius, kuriuos i ligonine veziausi
kai kurie dar ir dabar per platus - kaip sakot, per klyna gerai, bet per kuna - per laisva. Nors, rengou as jai ir 62 jau, buna laisvesni siek tiek - priaugs
No-sugar parašė:
o as jau panikojvaikas visai neima kruties. Ka daryti? kai bandau maitinti rieciasi klykia atrodo perlus pusiau, lyg prie ugnies kisciau o ne krutines. Net nakt…
Oj kaip jus suprantu.. Pas mus su pirmagimiu buvo panasi situacija, tiesiog viena diene eme ir atsisake kruties. As itariau, kad viskas prasidejo nuo to, jog pradejau retkarciais primaitinti misiniu, tai jis gudrutis matyt pajuto malonuma valgyti is buteliuko. Arba gal tuo metu pasitaike kruties streikas. Neturiu konkretaus atsakymo, kodel taip nutiko, bet eme ir grieztai atsisake. Nuo tada maitindavau is buteliuko nutrauktu pienu ir 1-2k paroje misinuku. Taip prasikankinau pora men., galiausiai truko kantrybe nuolat pumpuoti piena ir perejom tik ant misinio.
Bet as nedariau visokiu triuku bandydama priversti imti kruti, sokinejant ant kamuolio, ijungus fena, nesiojant ir pan. O jus bukit stipresne ir nepasiduokit! ;) Tikiu, kad viskas bus gerai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai