Sveikos mamytės. Sakykit gal žinot , kur rasti tų dalykėlių, kurie neleidžia stalčius atidaryti? Gal kokiose senukuose rasčiau? Pas mus stalčių, spintelių vos keli aukštai, visą kitą mažam pasiekiamos.
Aš irgi miegu su vaiku. Dėl to mano tėvai graužia mane, tai mane verčia jaustis niekam tikusia. Aplamai sulaukiu replikų kad turėčiau daug ką kitaip daryti. Tai mane labai skaudina, nes toks jausmas kad nieko nesugebu. Gal perdaug priėmu kritiką... nusprendžiau nebepasakoti ir išsisukinėti kalbant apie mūsų rutiną.
Aš nesįsivaizduoju dar miego atskirai. Nuo antro mėnesio nemokam gražiai miegot. Naktį dažnai pažadinam ir kaimynus, nes.ilgai tenka raminti. O tai kaip reiks maitinimą nutraukt? Kolkas mažam tai labai svarbu ir reikalinga. Tikriausiai reikia išlaukt to momento. O sakiau maitinsiu iki 6mėn. Paskui iki metų. O dabar tyliu
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Neišnešioti kūdikiai
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Kūdikių pasaulis
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

Vat aš irgi esu gana jautri, bet tuo pačiu ir laaabai griežta kitų atžvilgiu, jau žino visi, kad gali man PATARTI, bet jeigu aš nenoriu tai jokiu būdu NEMOKYTI manęs. Mielu noru išklausau protingus patarimus, bet tie pasisakymai ,, oj mūsų laikais pampersų nebuvo tai 3mėnesių jau mokėjo ant puodo daryti", arba ,, mūsų laikais kūdikį padedi į lovelę miegot ir ryte pasiimi" ,,mūsų laikais 1mėn kūdikiui lašinių davėm pačiulpyt -labai gerai" arba ,, davėm karvės pieną nuo 2mėn" .. aš griežtai pasakiusi, kad savo laikus tegu pasilaiko sau, nebent aš pati paklausiu..