Ameli parašė:
O koks buvo jusu?
Kokia norma turetu buti?
Va man irgi netikrina turejau du ivf.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįAmeli parašė:
O koks buvo jusu?
Kokia norma turetu buti?
Va man irgi netikrina turejau du ivf.
Eloria parašė:
Man irgi 3 apvaisino. Dar dvi subrandino ir šiandien apvaisina. Geresnis rezultatas nei ankstesnis, bet labai neramus tas laukimo periodas.
Man buvo daug tuščių, kai buvo per didelės dozės vaistų paskirtos. Nežinau kaip ją, tik dalinuosi savo patirtimi
Eloria parašė:
Man irgi 3 apvaisino. Dar dvi subrandino ir šiandien apvaisina. Geresnis rezultatas nei ankstesnis, bet labai neramus tas laukimo periodas.
Mano antras ivf buvo 11 nebrandziu is 12 🫠 tai tikrai blogai kazkas su vaistu dozem, nes pirmam ir teciam ivf isgauta po 12-13 brandziu. Trečia karta skyre dviguba trigeri G, kad kuo daugiau brandziu butu.
Ameli parašė:
O koks buvo jusu?
Kokia norma turetu buti?
buvo 4,4 nmol, net nezinau koks turetu but🙁
Florencia parašė:
buvo 4,4 nmol, net nezinau koks turetu
Florencia parašė:
buvo 4,4 nmol, net nezinau koks turetu but🙁
Iki 3 sako geriausia, nuo 5 implantacijos galimybės smarkiai mažėja
Eloria parašė:
Iki 3 sako geriausia, nuo 5 implantacijos galimybės smarkaii mažėja
O geras net nezinojau, bet ar cia visom tikrina prg? man tai sakau ne karto po punkcijos
September7 parašė:
Man tikrino prieš punkcija prg ir buvo 2,6
Dabar pažiūrėjau, mano prieš punkciją buvo 2,5. O punkcijos jau niekas nebetikrino, tik FET cikle. Nežinojau, kad prg prieš punkciją tokią reikšmę turi.
gintaricka parašė:
Dabar pažiūrėjau, mano prieš punkciją buvo 2,5. O punkcijos jau niekas nebetikrino, tik FET cikle. Nežinojau, kad prg prieš punkciją tokią reikšmę turi.
As irgi nezinojau, dar papykau kad reikia eit vel pinigus moket uz tyrimus 🫣
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai