Hedgehog parašė:
Taip, 2. Daryta gruodį laparoskopija, šalintas kiaušintakis. Viskas apziureta, istyrineta. Daryti genetiniai po 2 ivf nepavykusio. Amzius musu jau oi per 40. Daug p…
Sveikinimai! Ovitrelle jau po tiek laiko bus išnykusi 😉
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįHedgehog parašė:
Taip, 2. Daryta gruodį laparoskopija, šalintas kiaušintakis. Viskas apziureta, istyrineta. Daryti genetiniai po 2 ivf nepavykusio. Amzius musu jau oi per 40. Daug p…
Sveikinimai! Ovitrelle jau po tiek laiko bus išnykusi 😉
Florencia parašė:
pas mane apsivaisino 3..
Tai visai geras rezultatas 😉
Hedgehog parašė:
Merginos, šiandien 8 diena po fet. Pilvo maudimas kaip prieš mm. Kraujas pirmadienį. Galvoju, pasidarysiu pirmą kartą nesulaukus kraujo testą, kad užbaigt viską, ne…
Mano hcg 8dpi buvo 66, o testai irgi panasus pries tai. Labai linkiu kad viskas gerai ir iki galo 🤞🌷
Florencia parašė:
pas mane apsivaisino 3..
Kels triju dienu? As ir siandiena buvau pas gyd 7 ciklo diena. Tai mato trys folikulus 9.10.14 ar 13 mm. Tai dave truputi vaitu ovaleap ir ganirelix kad stabdytu lh suoli. Tai gal pavyks dvi kiausiaslaates paimti naturaliuoju modifikuotu ivf
Hedgehog parašė:
Merginos, šiandien 8 diena po fet. Pilvo maudimas kaip prieš mm. Kraujas pirmadienį. Galvoju, pasidarysiu pirmą kartą nesulaukus kraujo testą, kad užbaigt viską, ne…
Tikrai vilties yra , sveikinimai
Inanana parašė:
Kels triju dienu? As ir siandiena buvau pas gyd 7 ciklo diena. Tai mato trys folikulus 9.10.14 ar 13 mm. Tai dave truputi vaitu ovaleap ir ganirelix kad stabdytu lh…
butu super 2. ❤️
si cikla nekels
Florencia parašė:
butu super 2. ❤️
si cikla nekels
Aha rasete del prg. O sakykite kaip sumane patikrinti prg? Nes man abejose ivf po punkcijos netikrino jo.
Inanana parašė:
Aha rasete del prg. O sakykite kaip sumane patikrinti prg? Nes man abejose ivf po punkcijos netikrino jo.
tikrino pries punkcija. Sake per aukstas, nekibs arba bus biocheminis
Florencia parašė:
tikrino pries punkcija. Sake per aukstas, nekibs arba bus biocheminis
O koks buvo jusu?
Kokia norma turetu buti?
Man niekas netikrina niekad🥲
Man irgi 3 apvaisino. Dar dvi subrandino ir šiandien apvaisina. Geresnis rezultatas nei ankstesnis, bet labai neramus tas laukimo periodas.
Praėjusį kartą gavau tik 3 kiaušialastes ir tik viena brandi buvo. Nesu mažarezervė, folikulų būna daug, bet jie tušti ir kiaušalasčių mažai brandžių.
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai