Mexa parašė:
Pas mus ciuzinys su spyruoklemis,tai ten nebus manau pelesio,bet jau verkiant reiktu isvalyti ...
O nenaudojat paklodes, kuri nepergeria vandens?
Mexa parašė:
Pas mus ciuzinys su spyruoklemis,tai ten nebus manau pelesio,bet jau verkiant reiktu isvalyti ...
Vasariška parašė:
Gal kazkuri mamyte savo lelius uzmigdymui nesiodavo, o dabar perejo prie kito uzmigdymo budo ir galetu pasidalinti, savaja nakciai atpratinau nuo nesiojimo, bet va …
Kai buvo visai maza nereikejo nesioti,siek tiek paaugo tai be supimo ir nesiojimo niekaip neuzmigdavo.Na dar geriausiai prie (.) uzmigdavo.Kai nebedaviau (.) mazyle gaudavo buteliuka su misinuku, merliuka ir i lovyte paguldau.Pavalgo pasivarto dar ir miega,buna paverkslena bet nekreipiu demesio.Dienos metu viskas taip pat tik pas mus lovoje o ne lovyteje
brraske parašė:
Naudojau,paaugo mazylis kelis kartus pasiemem i savo lova ir va ivyko nelaime.
brraske parašė:
Pas mus avarijų tai nebūna, tik va vyresnioji pampersą nusisegė po miegų ir privarė ant čiužinio
Kalendra parašė:
Mamos, kurios susirgote menesinem, nors maitinate, ar kiekviena mėnesį reaguliariai sergate? Aš gruodį , pirma kart po gimdymo susirgau, bet ši mėnesį vėluoja...…
Du kartus tik sirgau,cia kiekvienai skirtingai
Kalendra parašė:
Mamos, kurios susirgote menesinem, nors maitinate, ar kiekviena mėnesį reaguliariai sergate? Aš gruodį , pirma kart po gimdymo susirgau, bet ši mėnesį vėluoja...…
Zinokit man visada veluoja apie 6-8dienas,tai irgi visko prisigvoju.Krutim dar maitinu.
Kalendra parašė:
Po pusmečio tik susireguliavo
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai