Ievlampija parašė:
Kaip pampersai Genki? Pirmą kartą pamačiau.
Mes Genki nakčiai dedam
jokių nusiskundimu neturiu nei aš, nei dukros užpakalis 😂
Ievlampija parašė:
Kaip pampersai Genki? Pirmą kartą pamačiau.
Mes Genki nakčiai dedam
jokių nusiskundimu neturiu nei aš, nei dukros užpakalis 😂
Vitalija.E parašė:
Mes Genki nakčiai dedamjokių nusiskundimu neturiu nei aš, nei dukros užpakalis 😂
Genki prilyginciau libero touch.
I pampiu tema paklausiu, kaip sekasi juos keisti?
Na, mums tikras isbandymas dabar kaskart uzdeti nauja, nes mazylis sukasi, verciasi, sliauzia, nepaguli vietoje ne sekundes... O jei dar buna rimtesnis reikalas, tai isvis neimanoma susitvarkyti
Galvojau, kad sauskelnes/kelnaites - iseitis, bet ne. Ar cia as jau visai issekusi ir nebesugebu vaiko nulaikyti, ar visoms taip?
Jolie18 parašė:
I pampiu tema paklausiu, kaip sekasi juos keisti?Na, mums tikras isbandymas dabar kaskart uzdeti nauja, nes mazylis sukasi, verciasi, sliauzia, nepaguli vietoje…
Mano irgi labai visaip lakioja. Tai as duodu rankas ka nors, kad demesys kitur butu arba tv tuo momentu ijungiu ir greitai susitvarkau.
E.Va parašė:
Mano irgi labai visaip lakioja. Tai as duodu rankas ka nors, kad demesys kitur butu arba tv tuo momentu ijungiu ir greitai susitvarkau.
Aš irgi visada į rankas kažką įduodu, tv pultelį, žaisliuką arba bet ką, kas po ranka. Be to, naudoju kelnaites, nes tada stovint galiu pakeisti (kai būna sysius)
Zinau, kad jus ne gydytojos ginekologes ir ne echoskopai sedintys ir atsakinejantys i klausimus, bet gal kas patirties turit, gal kas panasaus yra buve
Nebuvo nei karto, jog nesisaugotumem, bet nestumo testas rodo dvi juosteles. Ok, buna ir nesisaugant visko nutinka. Nuejau i poliklinika, paziurejo echo- tuscia. O testo juosteles ryskesnes, nei kad man darant 8sav buvo. Gydytoja sake, kad gal negimdinis nestumas. Po savaites darys tyrimus ir vel ziures echo. Bet kaip per ta savaite visu plauku neissiraut?
gal kuri negimdini turejot?
aga123 parašė:
Zinau, kad jus ne gydytojos ginekologes ir ne echoskopai sedintys ir atsakinejantys i klausimus, bet gal kas patirties turit, gal kas panasaus yra buve
Bet jeigu negimdinis arba ne vietoje pastojimas neturetu akyliau stebet? Juk cia nejuokas 🤔man kai itarinejo kiausintakyje kad isitvirtino tai gulde i ligonine..
Aaaistute parašė:
Bet jeigu negimdinis arba ne vietoje pastojimas neturetu akyliau stebet? Juk cia nejuokas 🤔man kai itarinejo kiausintakyje kad isitvirtino tai gulde i ligonine..
O kas jums buvo? Kokie pozymiai, kad itare negimdini?
aga123 parašė:
O kas jums buvo? Kokie pozymiai, kad itare negimdini?
Man sona skaudejo 🤔 ir irgi nemate nieko gimdoje. Bet mano atveju baigesi kad pati pradejau kraujuoti ir persileidau.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai