gnoma parašė:
Hm.. o kaip zinot kad pienas istrauktas ? Juk sako jo ten visada yra ir as su ranka vis isspaudziu su pientraukiu nieko nepavyksta bijau labai sudegint tuos latakel…
Kaip suprast sudeginti?
gnoma parašė:
Hm.. o kaip zinot kad pienas istrauktas ? Juk sako jo ten visada yra ir as su ranka vis isspaudziu su pientraukiu nieko nepavyksta bijau labai sudegint tuos latakel…
Kaip suprast sudeginti?
Cosmol parašė:
Mielosios, labai prasau jusu pagalbos!!! Is karto atsiprasau uz nuotrauka, bet neturiu kieno daugiau paklausti... Gavus atsakyma prizadu istrinti. Ar tai jau kudiki…
Pagal konsistencija nezinau bet jei tustinasi taip jau koki 10 kart per para tai taip.
Greta. parašė:
Mum tas pats
Mums ir itaria kad netoleruoja baltymo, tai naudoja misinuka HA
Cosmol parašė:
Mielosios, labai prasau jusu pagalbos!!! Is karto atsiprasau uz nuotrauka, bet neturiu kieno daugiau paklausti... Gavus atsakyma prizadu istrinti. Ar tai jau kudiki…
Mano Taip tustinosi 7 kartus per parą, kelias dienas, daktarė sakė čia dėl mano mitybos, saldumynų ir t.t..naudojant biogaia susitvarkė. Plius atsisakiau visų pieno produktų, saldumynų, kepto, rūkyto. Vaikams be skysto tuštinimosi elgėsi įprastai, temperatūros nebuvo, miegojom gerai, budravo kaip visada
monamint parašė:
Mano Taip tustinosi 7 kartus per parą, kelias dienas, daktarė sakė čia dėl mano mitybos, saldumynų ir t.t..naudojant biogaia susitvarkė. Plius atsisakiau visų pieno…
Mano vaikui irgi viskas gerai, temperaturos nera, juokiasi, zaidzia kaip iprastai, tik kad kazkaip keistai tustinasi.. O biogaia geria po 5 lasiukus per diena
astuliux84 parašė:
Mums ir itaria kad netoleruoja baltymo, tai naudoja misinuka HA
Maniskis mp valgo tai tenka man mityba ziuret.
monamint parašė:
Montelukasta naudojat? Mums nuo alergijos tik dvi savaites po pusę tabletės liepė naudoti, o pakui tik turint kontaktą su katėmis
Ir montelukasta vakarais, o dienos metu Ventolin purskia.
Cosmol parašė:
Maciau temute apie tai, su fotografijom net va:
https://www.tevu-darzelis.lt/apie-kudikio-kakuti-ismatas/
Greta. parašė:
Maniskis mp valgo tai tenka man mityba ziuret.
Mes irgi valgom Mp, turiu itarima, kad netoleruoja ir laktozes ir pieno baltymo. Kaip jums viskas pasireiskia?
Linksmosiospedutes parašė:
Maciau temute apie tai, su fotografijom net va:
https://www.tevu-darzelis.lt/apie-kudikio-kakuti-ismatas/
Aciu, tikriausiai be reikalo gasdinuosi
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai