Aiste13 parašė:
Aha as ir taip mastau daryt, kad antrus metus 40proc rasyt teveliui.
O tetis toliau i darba eina?
Aiste13 parašė:
Aha as ir taip mastau daryt, kad antrus metus 40proc rasyt teveliui.
zabukas parašė:
O aš tuo 40 % labai džiaugiuos.Pirmagimį kai auginau pirmais metais lyg 60 ar 70 proc. buvo, o antrais 0. Vat tada tai buvo graudu
![]()
Gerai kai yra kur grizt..O kai esi laisva kaip triusikų gumytė? Dirbt nepriima,nes per sena,o į pensiją dar per jauna
jurmarta parašė:
Gerai kai yra kur grizt..O kai esi laisva kaip triusikų gumytė? Dirbt nepriima,nes per sena,o į pensiją dar per jauna
Perrasykit 40% ant vyro ir eikit i birza, vis sis tas
jurmarta parašė:
Na issikvietem kineziterapeute i namus-apmokys kaip masazuot,mankstint ir darysim patys
O ką iškvietėt?
Sandra-Ga parašė:
Mes irgi buvom ten pat. Identiska situacija - sukas baisiai i desine, galva nuguleta. Bet as labai nagla, tai issiprasiau dar ir pas ortopeda, bijau kreivakaklystes…
Pas ką vaikštos privačiai? Nes irgi ieškausi kur galiečiau privačiai nueiti😊
MIKA31 parašė:
Sveiki , o kur pas ortopeda vilniuje einat?Antakalnio poliklinikoje užrašę tik kovo mėn. o masažuose sako kad gali but per velunes kojičių linijos nevienodos…
Mes buvom privačiai nueje ir tikrai rekomenduoju ortopedą Žitkauską geras gydytojas ir mylintis vaijus.
Linksmosiospedutes parašė:
Taip. Antrus metus tiek pati tiek vyras gali ir dirbt ir gaut 40proc. Tik jei vyro didesne alga, aisku apsimoka taip ir daryt. Perrasyt vyrui ir vyras toliau dirba. Tik del saves tai dar klaustukas nes pvz mano pazistama tai nutrauke ir tas atostogas isejo is darbo ir stojo i birza ir toliau su vaiku namie buvo, bet esu fb kazkur skaicius, kad mamytes sako galima pinigu mokejima pakeist, kad vyras gautu o pati toliau tose atostogose buni. Tai man gan logiska atrodo, nes pinigai is sodros o atostogos darbe.
Egllea parašė:
Mano maziuko kojytes kur lenkias ties keliuku is nugarines puses pastoviai paraude, ar jums taip nera buve? Turiu sudokrema kuriuo patepu ir krema kuris panasus kai…
Nuo šilumos, pasutimas. As visas raukšles kasdien patikrinu, iscalau ir gerai issausinu.
Egllea parašė:
Mano maziuko kojytes kur lenkias ties keliuku is nugarines puses pastoviai paraude, ar jums taip nera buve? Turiu sudokrema kuriuo patepu ir krema kuris panasus kai…
Ar gerai nusausinate sias vietas po maudyniu ar pamperso keitimo ir plovimo? Nes pas maniski daznai ten slapia buna, vsiada nusausinu. Dar gali buti netolerancija, alergija kzkokiam maistui jei maitinat mp. Alergoge sake, jog butent berimai ties linkiais rodo alergijas maistui, pieno produktams, kiausiniui, riesutams, glitimui..
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai