Muna- parašė:
Identiška situacija. 🙄 ir miegas sutrikęs.
Tai va belieka laukti geresnio etapo🙄😀 kartais jau atrodo kantrybes nera, bet pagalvoji kad tai laikina ir geriau pasidaro 😁
Muna- parašė:
Identiška situacija. 🙄 ir miegas sutrikęs.
Tai va belieka laukti geresnio etapo🙄😀 kartais jau atrodo kantrybes nera, bet pagalvoji kad tai laikina ir geriau pasidaro 😁
kristinavan parašė:
Mes jau pagaliau išmokom valgyti šaukšteliu. Galvojau kažkaip daug vėliau panelė ta reikalą įvaldys, bet žiūriu po pirmo gimtadienio pradėjo sau kruopas šauksteliu …
Saunuole kokia 😯 mes valgom bet labai mazai i burnyte dar kliuna 😁
Poliare parašė:
Mamos pasidalinkit kokius patiekalus ruosiat savo mazyliams, nes jau rauna stoga, neisivaizduoju ka ruosti, kad butu skanu ir maistinga? 🤔
Duodu viską, ką valgau pati. Apribojimai elementarūs - ne per sūru, neaštru, be cukraus, ne pusfabrikačiai, minimaliai keptų produktų, taip pat apvalių sprangių produktų neduodu (pvz. riešutų, nors riešutų sviesto - taip).
Rytais visada vandeny virtos košės su alyvuogių arba linų sėmenų aliejaus lašeliu ir gali būti įmiksuota kokių nors daržovių, jei turiu atlikusių. Eina avižos, grikiai, perlinės kruopos, kruopų mišiniai, spelta. Jei nebūnu iš vakaro užsimerkusi, tada "greitos" košės - avižų ar ryžių dribsnių. Košių niekad neduodu su vaisiais ar uogomis, bet su daržovėmis (išskyrus ryžių dribsnių). Neduodu manų, kukurūzų ir kuskuso, nes šios košės nevertingos.
Šiandien valgėm troškintą vištieną su daržovėm. Kitai savaitei bus pilno grūdo makaronai su troškintu faršu, lęšių ir daržovių užkepėlė, gal kokių varškės virtinukų įterpsiu. Turbūt ir kokį troškinį ar sriubą su vištiena vėl suvalgysim. Gali būti troškinta orkaitėje, keptos daržovės. Darau dar pvz. varškės apkepą su bananais vietoj cukraus. Taip pat ant ghi sviesto kepti blynai su spelta arba avižų miltais ir daržovėmis, kokių turiu atliekamų.
Vakarais dažnai duodu baltymų - graikiško arba islandiško jogurto su uogomis, su keptais obuoliais; varškės. Bandžiau duoti ir varškėtukų, virto kiaušinio, bet kol kas nelabai lipo.
Kas dar būna meniu... omletas su daržovėmis ar špinatais. Trinta moliūgų, trinta brokolių sriuba. Burokėlių sriuba nepatiko.
Utta parašė:
Duodu viską, ką valgau pati. Apribojimai elementarūs - ne per sūru, neaštru, be cukraus, ne pusfabrikačiai, minimaliai keptų produktų, taip pat apvalių sprangių pro…
Kaip gerai darzoves valgo Jusu mazoji, mano pripazista tik burokelius ir moliugus. Visas kitas rekia “paslepti” kokiam patiekale
Ruta.K.B. parašė:
Kaip gerai darzoves valgo Jusu mazoji, mano pripazista tik burokelius ir moliugus. Visas kitas rekia “paslepti” kokiam patiekale![]()
Na, nėra taip, kad labai palaidas valgytų... Bet vis tiek visada būna paduota
Dažniausiai irgi turiu "paslėpti" arba padaryti tikrai skanų troškinį, tada kabliuoja visas daržoves nesirinkdamas. O dabar dantys kalasi, tai aš juokais meniu planuoju taip - ko šiandien mano vaikas nevalgys? Gal tegu pusryčiams nevalgys košės, pietums troškinuko, o vakarienei varškės su obuoliukais
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai