laukų vėjas parašė:
Tai nei jūs dantų greičiau neiškrapštysit, nei momenėlio neužsiūsitmažiau klausykit, kas ką šneka..
![]()
Suprantu, bet turbūt žmogus jau toks sutvėrimas, kad norom nenorom pradedi visko prisigalvot, kai kažkas yra baksnojama 🤯
laukų vėjas parašė:
Tai nei jūs dantų greičiau neiškrapštysit, nei momenėlio neužsiūsitmažiau klausykit, kas ką šneka..
![]()
Suprantu, bet turbūt žmogus jau toks sutvėrimas, kad norom nenorom pradedi visko prisigalvot, kai kažkas yra baksnojama 🤯
giedreklaipeda parašė:
Mes turime britax dualfix M I size (sukasi 360°), modelis ne tas pats kuriuo Jūs domitės, bet manau panašumų daug tarp jų. Kėdutei jokių priekaištų neturiu, tik man…
Supratau. O sakykit pasiguldo pakankamai kad miegoti?
velciuke parašė:
Nieko, įgausit su laiku imunitetą visokiem baksnotojam ir aiškintojam
Ruošiu viską gimtadieniui. Negaliu patikėti, kad jau metai prabėgo
papuošiu ryt mažių

Aš gaminau tortą su jogurtu ir maskarpone, bet kažkiek cukraus dėjau🙂 gal kažkas sveikesnį gamino, man be cukraus kaip varškė tas pertepimas 😶
Mamos, kurios dar žindote, kaip žinoti, ar vis dar turi pieno? Maitinu tik naktim, bet krūtinė visai išsileido, net visą dieną nemaitinus prieš naktį neatrodo pilnesnė 🤔 Mano mažė čiunkina, bet ir apžiojimas man skausmingas pasidarė, ir pats procesas. Anksčiau taip nebuvo 🙄
Astra parašė:
Aš gaminau tortą su jogurtu ir maskarpone, bet kažkiek cukraus dėjau🙂 gal kažkas sveikesnį gamino, man be cukraus kaip varškė tas pertepimas 😶
Ar uztenka MP parodo sauskelniu turinys. Jei po nakties pampersas prisisiotas, vadinasi viskas ok. Del krutines, tai manau tiesiog jums prisitaike jau prie retesnio zindymo. O skausmingas gal irgi del to, kad reciau zindot🤔 o gal koks Reino sindromas..
Astra parašė:
Manau čia jums viskas dėl nėštumo, pasiskaitykite fb žindykime kartu, arba yra dar grupė lyg pavadinimu tandeminis žindymas.
Astra parašė:
Kadangi man teko maitinant mp pastoti ir lauktis, tai galiu pasakyti, kad tai visiskai normalu, is vis pastebesite ateis laikas kai nebus pieno, man tai buvo apie 18-20 sav. ir tuo metu leliukas reguliuja ar to pienelio liks ar ne, nes jai atsisakys traukti, tai ir nebus, o jei ir toliau zys tai tuomet jo vel atsiras🙂 bet paskui atsiras dar vienas dalykas, pienas taps nebeskanus, surus, ir vaikas gali jo atsisakyti, ta padare mano mazyle, ir as jau dvi savaites kaip is vis nebemaitinu, nes ji atsisake grieztai zysti.... tikejausi, kad iki gimdymo dar maitinsiu, nes pirmagime ismaitinau iki 2 metuku, bet gavosi taip, kad nebezindzia.... gaila, bet is kitos puses galiu pries atsirandant naujam seimos nariui pailseti, nes baigus maitinti mazyle praktiskai nakti nesikelia, visa nakti ismiega savo lovyteje, o su pirmagime miegojom bendroj lovoj iki 3,5 metu.... bet linkiu, kad Jums sektusi toliau zindyti😊
skaistute24 parašė:
Kadangi man teko maitinant mp pastoti ir lauktis, tai galiu pasakyti, kad tai visiskai normalu, is vis pastebesite ateis laikas kai nebus pieno, man tai buvo apie 1…
Dėkui už patarimus, mamos ❣️ apie žindymo pradžią nemažai domėjausi, o dabar nieko nebežinau🙉 turbūt reikės prisijungti prie tos fb grupės ir pasiskaityti daugiau. Teko girdėti, kad apie 4-5 mėnesį pasikeičia pieno skonis, dedu viltis, kad tada mažutė pati atsisakys. Apie pieno sumažėjimą naujiena🙂 po truputį bandau mažinti ir nutraukinėti maitinimą, drastiškų priemonių imtis nesinori, kad nebūtų streso mažytei.
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai