Dovilė Ker. parašė:
dėl svorio tai mes coliukės palyginus su kitais6men 7kg ir 67cm;)) yra dar tokiu maziuku cia?;)))
Mes 5 mėnesių svėrėm 6600🤗
Dovilė Ker. parašė:
dėl svorio tai mes coliukės palyginus su kitais6men 7kg ir 67cm;)) yra dar tokiu maziuku cia?;)))
Mes 5 mėnesių svėrėm 6600🤗
Mettija parašė:
Kai matau, kad ima gumuluotis dar vandenuko pridedu vos vos ir liux dingsta gumuliukai🙂
Nlb supratau klausimo bet duodu atskirai, nemaisau grikiu su avizom.
Mettija parašė:
Help, mano panele eme kandziotis! Kai krimstels (.) net cyppt noris, kaip sudrausmint? Bandziau sakyt, kad taip negalima, tonas piktesnis, bet gavau hiiieee ir nusi…
Skaiciau, kad nerodyti emociju, istraukti ir be jokiu lialia paguldyti ir jai orades verkti, dar truputi palaikyti. Ir kartoti ta veiksma, iki kol nustos kandzioti. Tada supras, kad negerai daro, negaus valgyti.
Irgi laukiu/nelaukiu dantuku. Naiviai tikiuosi, kad neprades kandzioti.
Mettija parašė:
Hmm man sesele liepe duot maisant i avizu kieki grikius ir palaipsniui didint doze🤔 vnz likau visai nesupratus tada. Ar duot sauksciuka grikiu, o paskui avizu? Mes …
Galima gal ir virt kartu bent mamuko kose, ten juk vienodas laikas virimo, juk parduoda ir misinius kruopu tai tikrai nieko blogo nebus, idomu tik kodel maisyt liepia, gal kad vaikui grikiai gali nepatikti ir todel kartu duoti
E.Va parašė:
Skaiciau, kad nerodyti emociju, istraukti ir be jokiu lialia paguldyti ir jai orades verkti, dar truputi palaikyti. Ir kartoti ta veiksma, iki kol nustos kandzioti.…
Sianakt taip ir padariau, tai issiklyke per sekunde🤦♀️ oj 👸 auginu🤦♀️ bet vel grieztai ne lyg ir padejo dar nesikandziojo🙏
Augebe parašė:
Galima gal ir virt kartu bent mamuko kose, ten juk vienodas laikas virimo, juk parduoda ir misinius kruopu tai tikrai nieko blogo nebus, idomu tik kodel maisyt liep…
Nezinau😁 du puodus viriau daviau sauksta grikiu- ciapsejo kaip skanu, o toliau dasimusem 60 ml avizu kosyte🙂
Mettija parašė:
Nezinau😁 du puodus viriau daviau sauksta grikiu- ciapsejo kaip skanu, o toliau dasimusem 60 ml avizu kosyte🙂
Man tos mamuko avizos tai nzn, dabar suprantu kodel klijukais vadindavo senais laikais ta maisteli (is avizu virdavo bent man)
toks tasumas kad skiest norisi kuo daugiau
Leinall parašė:
Nuo kokio laiko pradejot ragaut kosyte? Galvoju gal jau laikas mums 5men ir savaitetik mastau nuo kurios pradet geriau..
mes pradejom nuo 5,5 men. pirma bulve ragavom.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2019-m-gruodzio-mamytes-3
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai