Mamytės, kurios laukiate savo mažylių gruodžio mėnesį, prašome prisijungti į diskusiją!😊
2019 m. Gruodžio mamytės ❤️ (Archyvas iki 2019.11.26)
Mamytės, kurios laukiate savo mažylių gruodžio mėnesį, prašome prisijungti į diskusiją!😊
2019 m. Gruodžio mamytės ❤️ (Archyvas iki 2019.11.26)
Augebe parašė:
Man tos mamuko avizos tai nzn, dabar suprantu kodel klijukais vadindavo senais laikais ta maisteli (is avizu virdavo bent man)toks tasumas kad skiest norisi kuo…
Klijukas dar tasesnis, ten virt iki 4 val ant mazos ugnies😁😁 manoji jei tik skystesnis nebevalgo, jai reik pacepset🤣 tai toki tasala ir duodu🙂 grikius daviau vandeningesnius, tai skaniai suvalge🙂nemanau, kad bus kokia reakcija, juk grikiai, tai ryt duosiu daugiau🙂
Mettija parašė:
Klijukas dar tasesnis, ten virt iki 4 val ant mazos ugnies😁😁 manoji jei tik skystesnis nebevalgo, jai reik pacepset🤣 tai toki tasala ir duodu🙂 grikius daviau vanden…
Tai as koses iskart daviau kiek valge is dvieju sauksteliu viriau, man irgi atrodo kad grikiai negali alergizuot
Katama parašė:
Mano sūnus grikiams alergiškas, tad tikrai gali.
Jo paziurejau kad buna labai reta tik
Adriana1990 parašė:
Mamytės, kuriu mažiukai jau vieną maitinimą pakeitė į košytės be jokio pm papildomai. Po kiek gramų tos košytės suvalgo?
Įvairiai. Bet ne mažiau kaip 150ml 🙈 jei matau, kad labai nori, tai duodu dar, nekankinu.. bet jei tarkim tą dieną su koše neįtikau ir jis nevalgo, tai duodu pieno tiek, kiek priklauso, o jei sukapoja - tik vandenuko gauna, nors nelabai patinka jam ir spjaudo, bet bent pora gurkšnių :))
Adriana1990 parašė:
Mamytės, kuriu mažiukai jau vieną maitinimą pakeitė į košytės be jokio pm papildomai. Po kiek gramų tos košytės suvalgo?
150g ir vandens atsigeria po to
Dojuzaa parašė:
Įvairiai. Bet ne mažiau kaip 150ml 🙈 jei matau, kad labai nori, tai duodu dar, nekankinu.. bet jei tarkim tą dieną su koše neįtikau ir jis nevalgo, tai duodu pieno …
Nes mano suvalgo 120g ir tada dar pasiūlydavau mišinuko iki 60ml, bet atsisako, tai matyt užtenka jai tos košytės
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai