Rutaka parašė:
Mūsų geležis normali, feritinas žiauriai mažas, tai geriam dvigubą geležies dozę ir po dviejų mėn eisim žėt ar pasitaisė situacija![]()
Liepe daktare gert sirupa, ir po menesio pasitikrint
ar nepajuodavo dantukai nuo gelezies?
Rutaka parašė:
Mūsų geležis normali, feritinas žiauriai mažas, tai geriam dvigubą geležies dozę ir po dviejų mėn eisim žėt ar pasitaisė situacija![]()
Liepe daktare gert sirupa, ir po menesio pasitikrint
ar nepajuodavo dantukai nuo gelezies?
Vartotoja parašė:
Liepe daktare gert sirupa, ir po menesio pasitikrintar nepajuodavo dantukai nuo gelezies?
Aš po sudavimo visada duodu vandens qtsigerti ir valau dantis, tai kaip ir jokių dar problemų tfu tfu tfu
Rutaka parašė:
Aš po sudavimo visada duodu vandens qtsigerti ir valau dantis, tai kaip ir jokių dar problemų tfu tfu tfu
Hmm o kada tas juodumas pasimato? 🤔 sav geriam, bet kaip ir jus duodu gert po ir gryno neduodu maisau su slyvu tyrele, bent jau nelieka gelezies poskonio ir mazoji puikiai suvalgo🤭 bet nevalom dantu🤔
Mettija parašė:
Hmm o kada tas juodumas pasimato? 🤔 sav geriam, bet kaip ir jus duodu gert po ir gryno neduodu maisau su slyvu tyrele, bent jau nelieka gelezies poskonio ir mazoji …
Tikrai nežinau kada gali pasimatyt 🤔 dar ir nuo dantukų priklauso. Maniškis tai gryną geria, jam kaip koks saldqinis, belekaip laimingas prisistqto kai ištraukiu buteliuką ;D
Mettija parašė:
Hmm o kada tas juodumas pasimato? 🤔 sav geriam, bet kaip ir jus duodu gert po ir gryno neduodu maisau su slyvu tyrele, bent jau nelieka gelezies poskonio ir mazoji …
Mums daktare sake nemaiayt su niekuom 🤔
Vartotoja parašė:
Ar buvo kuriai kad vaiko gelezies kiekis normalus bet feritinas pakrites? Vistiek papildus skiria tokiu atveju?
Mums! Ir taip, skyrė papildus...
Duodam tecnofer, po jų duodu vandens ir dar valau dantis..
Rutaka parašė:
Pas mus 5.4 🙈🙈🙈 pagal mūsų labaratoriją norma nuo 10 irgi. Tai iki normos dugnodar gerokai trūkstq... duokit žinot ką jums gydytoja patars darytiįdomu kitų pasi…
Kokia gera ideja!! Visiskai nepagalvojau 🙈 o sultini toki praskiesta dedat ar tiesiog vietoj vandens pilnai? Manau tikrai turetu patikti jam sitas variantas 👏👏
Vartotoja parašė:
Kaip kiausini i kose imaisot? Tiesiog jau isvirta?
Aha tiesiog isvirta gabaliukais ir sudedu ant koses tai kazkaip tinka jam sitas variantas labai
Emmy_as parašė:
Kokia gera ideja!! Visiskai nepagalvojau 🙈 o sultini toki praskiesta dedat ar tiesiog vietoj vandens pilnai? Manau tikrai turetu patikti jam sitas variantas 👏👏…
Aš turiu pasidariusi daug sultinio tai kelis kubelius įmetu prie vandens, nes yiaip būtų labai stiprus skonis ir maniškiui nepatiktų 😊
Emmy_as parašė:
Aha tiesiog isvirta gabaliukais ir sudedu ant koses tai kazkaip tinka jam sitas variantas labai
Aš tai verdu kiaušiny kartu su koše 😅 įmušu kiaušinį ir maišau vandenyje, tai jis kartu su koše ir išverda. Aišku su kokia avižų koše kuri greit išverda netinka, bet grikiais, ryžiais ir kitom košėm puikiai gaunasi

Vartotoja parašė:
Mums daktare sake nemaiayt su niekuom 🤔
Man nieko nesake tik paskyre🤯 idomu kodel nemaisyt🤔 as visada duodu po pietu didziausi tarpai po ir pries mp🙂
Rutaka parašė:
Tikrai nežinau kada gali pasimatyt 🤔 dar ir nuo dantukų priklauso. Maniškis tai gryną geria, jam kaip koks saldqinis, belekaip laimingas prisistqto kai ištraukiu bu…
Manoji raukos🤭 geriam tecnofer bambini, sake duot 5 lasiukus ir viskas po 3 men kartot tyrima🤷♀️ laimes veide nebuna kai pamato buteliuka😂
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai