Mettija parašė:
Ar yra gavusiu MMR skiepa? Kaip vaikuciai?
Eisim, 23 d. Bus matyt. Sunui,lengvai praejo. Ir neorisimenu, kad pi 10 dienu butu pasireiskes salutinis poveikis.
Mettija parašė:
Ar yra gavusiu MMR skiepa? Kaip vaikuciai?
Eisim, 23 d. Bus matyt. Sunui,lengvai praejo. Ir neorisimenu, kad pi 10 dienu butu pasireiskes salutinis poveikis.
E.Va parašė:
TD nieko neparasyta apie 10 d? Per tiek kazkas turetu islyst, ar inkubacinis toks? Beje o kiti vaikai gali ateit zaist ar turim izoliuotis🤔 manoji bliaus kaip skerdziama, tai pamirsiu gyd paklaust🤦♀️
Mettija parašė:
TD nieko neparasyta apie 10 d? Per tiek kazkas turetu islyst, ar inkubacinis toks? Beje o kiti vaikai gali ateit zaist ar turim izoliuotis🤔 manoji bliaus kaip skerd…
Taip, butent po mmr skiepo, ir butent po 10 d. gali pasireiksti salutiniai poveikiai, pvz temperatura, berimas. Pediatre buvo, apie tai minejus. Sako tevai neretai pamirsta, ir paskiau galvoja, kas ir kodel. Tai ispejo, kad siam skiepus, salutinis piveikis budingas butent po 10 dienu. Dabar prisiminiau, kad sunui buvo neauksta tempe.
Mettija parašė:
TD nieko neparasyta apie 10 d? Per tiek kazkas turetu islyst, ar inkubacinis toks? Beje o kiti vaikai gali ateit zaist ar turim izoliuotis🤔 manoji bliaus kaip skerd…
Viskas labai gerai praėjo, po 10dienų nieko nebuvo, nors nebuvau apie tai girdėjusi.🤔 21d. Po buvo temp ir bėrimas, bet jau tai nebus susiją tikrai 🙄
E.Va parašė:
Taip, butent po mmr skiepo, ir butent po 10 d. gali pasireiksti salutiniai poveikiai, pvz temperatura, berimas. Pediatre buvo, apie tai minejus. Sako tevai neretai …
Mums sakė net 14dienų ir perspėjo neišsogasti, nes sesutė paskambins apie 10 d po skiepo paklausti kaip laikomės 😊
Dojuzaa parašė:
Labas! aš su keistu klausimu - kurių vaikai geria dar MP, iš kokio buteliuko geria? Iš to su žinduku ar puodelio? O jei puodelio - kokio?aš visai pasimečiau iš …
Mano berniukas irgi vaikus pamates kaip nuo grandines paleistas, labai nori draugauti. As apie darzeli galvoju pusdieniui bet tas kovidas tai nzn, dar nesidomejau ar priims o jus jau kazka taretes del darzelio ar tik pasvaratymai.
Augebe parašė:
Mano berniukas irgi vaikus pamates kaip nuo grandines paleistas, labai nori draugauti. As apie darzeli galvoju pusdieniui bet tas kovidas tai nzn, dar nesidomejau a…
Aš kol kas irgi apie pusdienį galvoju, kad bent kažkiek išsikrautu ir pabendrautų su vaikais. Vesim dabar į privatų, netoli namų, parašiau vakar jiems, laukiu atsakymo
Dojuzaa parašė:
Aš kol kas irgi apie pusdienį galvoju, kad bent kažkiek išsikrautu ir pabendrautų su vaikais. Vesim dabar į privatų, netoli namų, parašiau vakar jiems, laukiu atsak…
Mes jei nepataikysim irgi vesim i privatu, nes isprotesiu trecius metus🤦♀️
Mettija parašė:
Mes jei nepataikysim irgi vesim i privatu, nes isprotesiu trecius metus🤦♀️
Uoj, suprantu
mes greičiausiai negausim rudenį valstybinio, tai jei patiks šitam - paliksim ir rudenį
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2019-m-gruodzio-mamytes-4
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai