Mamytės, kurios laukiate savo mažylių gruodžio mėnesį, prašome prisijungti į diskusiją!😊
2019 m. Gruodžio mamytės ❤️ (Archyvas iki 2019.10.02)
Mamytės, kurios laukiate savo mažylių gruodžio mėnesį, prašome prisijungti į diskusiją!😊
2019 m. Gruodžio mamytės ❤️ (Archyvas iki 2019.10.02)
Pikciuk parašė:
Man po 10-14 dienų iš siūtos tarpvietės traukė siūlus. Kiek žinau tik cp būna siūta su tirpstančiais.
Nu man nei pirma karta kai kirpta buvau niekas siūlų netraukė nei dabar. Įdomiai čia pas jus
sabinaa1 parašė:
Nu man nei pirma karta kai kirpta buvau niekas siūlų netraukė nei dabar. Įdomiai čia pas jus
O man abu kartus traukė. Iškart pasakė, kai siuvo ir paskui per apžiūrą ginekologė informavo kad arba KGN ateit, kad ištrauktų, arba pas savo ginekologę.
sabinaa1 parašė:
Ir man tirpstančiais susiuvo plyšimus, dar po 5 sav pastebėjau juos iškritinėjo
Ketrin parašė:
Gimdziau naturaliai, kirpo truputi, siulai tirpstantys
Atsakant del babybjorno tai as ant gultuko klojau vezimeliui skirta antklode ja per pus sulenkdavau ir guli dabar jau be nieko sodinu ir ramiai sedi viska nagrineja ziurineja sudominu ir lavinamosiom kortelem jai jos be galo idomios visad taip idemiai ziuri ir guguoja 😅 dabar jau galvyte pradeda laikyti pati kiekviena diena po kelis kartus dedu ant vystymo stalo pilvuku priesais pasistatau tas korteles ir ji kelia galva ir i jas ziuri siandien net nustebau kaip ilgai ji laike savo galvyte vyras buvo kitam kambary kai pasakiau tai dar spejo atbegti ir pasiziureti 😁😅
Aero199 parašė:
Atsakant del babybjorno tai as ant gultuko klojau vezimeliui skirta antklode ja per pus sulenkdavau ir guli dabar jau be nieko sodinu ir ramiai sedi viska nagrineja…
Apie kokias lavinamasias korteles rašot? Sudomino. Gal galit idėti nuotrauka?
Modestasagne parašė:
Apie kokias lavinamasias korteles rašot? Sudomino. Gal galit idėti nuotrauka?
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai