Elene parašė:
Labai ačiū už atsakymą🙂 Tikrai, buvau pamiršusi, kad dar pabraižymas yra. Labai daug vizitų gaunasi, neramu man dėl darbų, nes negaliu išeiti kada noriu... Ar vizit…
Visi vizitai santarose iki 12 val? Ar tikrai?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįElene parašė:
Labai ačiū už atsakymą🙂 Tikrai, buvau pamiršusi, kad dar pabraižymas yra. Labai daug vizitų gaunasi, neramu man dėl darbų, nes negaliu išeiti kada noriu... Ar vizit…
Elene parašė:
Sveikos! Prieš 4 metus dariausi IVF, po to FET, kuris buvo laimingas🥰 Dabar galvojame apie antrą FET. Dariausi pas Vaigauskaitę Santarose. Tiesą sakant, beveik visk…
Gauki
Elene parašė:
Sveikos! Prieš 4 metus dariausi IVF, po to FET, kuris buvo laimingas🥰 Dabar galvojame apie antrą FET. Dariausi pas Vaigauskaitę Santarose. Tiesą sakant, beveik visk…
Gaukite is gyd siuntima ir registruokites.
September7 parašė:
I santaras skambinant man iskart pakelia , nebuvo jokiu problemu. +370 (652) 77 902
Ačiū už kontaktus, bandau skambinti, bet neatsiliepia ir ten. Šiaip šito numerio anksčiau nebuvo, niekur internete toks irgi nepaskelbtas... Na dar mėginsiu vėliau.
Papildau: perskambino, patvirtino vizitą. Labai greitai pavyko gauti, net nesitiki😊 Dar kartą ačiū už numeriuką!❤️
Inanana parašė:
Gauki
Turiu siuntimą ir per esveikatą radau vizitą, bet jo nepatvirtino, tai bandysiu kažkaip susisiekti ir išsiaiškinti.
Inanana parašė:
Kai dariausi procedūras prieš 4 metus, vizitai būdavo iki 12, su keliomis išimtimis. Nežinau, gal man tiesiog taip pakliuvo🤔
Inanana parašė:
Bent jau man visada taip, kaip suprantu B dirba iki 12h.
Ir kadangi laikas paskiriamas po poros-triju dienu, tai nebuna is ko rinktis vizito valandos, kas likę tas.
Savam mieste tai butu yzipizi
Juuu parašė:
Labas rytas merginos ❤️
Norėjau pasitikslinti dėl nefinansuojamo IVF (Northway)
as ir nesuprantu kainu, pagal si lapa maniau, kad nekompensuojamas ivf su icsi apie 5000
Florencia parašė:
as ir nesuprantu kainu, pagal si lapa maniau, kad nekompensuojamas ivf su icsi apie 5000
jau einate šiuo keliu?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai