tarkuotassuris parašė:
Mums irgi tik huggies kelnaitės atlaiko. O esam išbandę laaaaabai daug.
O. Mums huggies kelnaitės neatlaiko... Gal didesnio dydžio nei įprastai reikėtų? Nes db nešiojam 4 dydi
tarkuotassuris parašė:
Mums irgi tik huggies kelnaitės atlaiko. O esam išbandę laaaaabai daug.
O. Mums huggies kelnaitės neatlaiko... Gal didesnio dydžio nei įprastai reikėtų? Nes db nešiojam 4 dydi
Tikinti stebuklu parašė:
Kokias sauskelnes naudojat nakčiai? Nes manoji tiek duodasi naktim vis atsikėlė šlapiais drabužėliais.... Gal turit kokiu rekomendaciju?![]()
Mes naudojame Pampers. Visada po nakties būdavo šlapias. Pradėjau nakčiai dėti vienu dydžiu didesnes ir pasibaigė problemos 👍
Įprastai nešiojam 5 dydį, nakčiai 6.
Wolfi parašė:
Mes naudojame Pampers. Visada po nakties būdavo šlapias. Pradėjau nakčiai dėti vienu dydžiu didesnes ir pasibaigė problemos 👍
Aš irgi taip pat dedu didesnes arba kur kg daugiau ir liuks👍
As turiu whito,bet siaip man kuo puikaiusiai ir pampers kelnaites,kurias nesiojam diena
pabaigsiu whito ir kazin ar dar pirksiu
maniskiui gerai ir pampers 4nr
Kai del perbegimo,tai nakciai dekit tokias,kurios nera "ant plauko" pvz jei raso iki 11kg, o vaikiukas jau sveria 10kg,tai vsio,reik didesniu,kad ir kiek firmu isbandziau visoms sitas reikalas galioja
gratyz parašė:
Vieninteliai kurie man pasiteisino, bandziau ir whito 12val, moony, vistiek ryte slapias budavo ir sauskelnes tiesiog sprogdavo. Buvau radus akropolio maximoje, dau…
Mes irgi šitas naudojam - super. Su Moony ir kitomis prabėgdavo dieninėmis.
Vaivulka2001 parašė:
Mums pampers 5 dydis pats tas . Niekada po nakties ne slapias, kaip ir sake mamytes, visada perku didesnius pagal kg ,kad nebutu tik tik
Nu ir aš tuo vadovaujuosi. Musiske mergina sveria apie 9kg o huggies nuo 9 iki 14kg šiuo metu naudoju, tai kaip ir viskas turėtų būti gerai. Bet pabandysiu didesni dydį nupirkti
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai