LaQueen parašė:
Stebiuosi kaip visom skirtingi pojūčiai po natūralaus gimdymo ir CP.. Nuo seniau sakydavo, kad natūraliai yra natūraliai ir moteris daug greičiau atsigauna nei po p…
Auksiniai zodziai!!!❤️
LaQueen parašė:
Stebiuosi kaip visom skirtingi pojūčiai po natūralaus gimdymo ir CP.. Nuo seniau sakydavo, kad natūraliai yra natūraliai ir moteris daug greičiau atsigauna nei po p…
Auksiniai zodziai!!!❤️
tartan parašė:
Taip, naudojau ir po naturalaus. Pirmom dienom po pora i diena, paskui kokia savaite karta dienoj, nu nepaeidavau kitaip 🤦♀️
Nu va reiks bandyti, jei ką
Aš tai žiauriai bijau cp , vien dėl to kad nepilnai užmigdžius pjauna ir tu žinai kad tave pjauna , vien ta mintis man šiurpa kelia, paskui visvien pjauna pilva gimda , pilvaplėvę , tai atrodo rinta operacija , paskui dar visus sluoksnius susiūt reikia. Turėjau natūralų gimdyma , buvau kirpta siūta , bet nei jutau kai kirpo nei kai siuvo , o po visko ir sedėt ir vaikščiot galėjau . Na tikrai kiekvienai patirtis kitokia , aš suprantu gal labiau planini cp, o man baisiausia atrodo kai jau išsikankini para , kaklelis nesiveria ,kai tonusai krenta ir dar plius cp prisideda prie visu kančių
emma12 parašė:
Aš tai žiauriai bijau cp , vien dėl to kad nepilnai užmigdžius pjauna ir tu žinai kad tave pjauna , vien ta mintis man šiurpa kelia, paskui visvien pjauna pilva gi…
Va man tas ir buvo, ką aprašei. Tai man jau dzin tie pjovimai buvo, galėjo daryti ką nori, bieka nebebaisu, bele baigtųsi. Su planiniu jaučiu baisiau
Zhiuli parašė:
Va man tas ir buvo, ką aprašei. Tai man jau dzin tie pjovimai buvo, galėjo daryti ką nori, bieka nebebaisu, bele baigtųsi. Su planiniu jaučiu baisiau
Na manes laukia skatinimas. Visoms ivairiai-drauge skatono tai per 8 val.gine dukra
Figli parašė:
Man asmeniskai taip, pjuvi skauda labai, po cp 6-8 val negalejau galvos kelt guledama, kad po nejautros neskaudetu galva, nebekalbu apie kelima ir bandyma eiti.. si…
Labai jus suprantu, nes teko tai patirti ir linkiu greiciau sustipreti 😊
emma12 parašė:
Aš tai žiauriai bijau cp , vien dėl to kad nepilnai užmigdžius pjauna ir tu žinai kad tave pjauna , vien ta mintis man šiurpa kelia, paskui visvien pjauna pilva gi…
Kai man dare cp ir as jauciau vistiek, nes buvau nepilnai uzmigdyta, tiesiog pasakiau, kad jauciu ir skauda, tai iskart suleido dar vaistu, tai buvo lengviau.
Hope2222 parašė:
Kai man dare cp ir as jauciau vistiek, nes buvau nepilnai uzmigdyta, tiesiog pasakiau, kad jauciu ir skauda, tai iskart suleido dar vaistu, tai buvo lengviau.
Jai jau cezario reiktu tai norėčiau pilnos narkozės
mane taio pat skatino , pagimdžiau per 9 h
Hope2222 parašė:
va to jausmo ir baisu kad jauti kaip pjauna o taip tai geriau pilna narkoze pritariu
Zhiuli parašė:
O tai isivaizduok kaj reik vaziuot ir zinai kad skatins🤦♀️pamenu viena diena nuvariau,tai gydytoja sake ateik rytoi 9 valanda ir skatinsim.Kita diena su tasem ir visa pasikratydama atzigiuoju gimdyt,idejo kokia tai tablete ir liepe laukt kol prasides skausmai.Tai prabuvau kaip ant adatu 6 valandas kol pagaliau kazkas prasidejo🤦♀️
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai