Someone_Somewhere parašė:
Viliuosi jog bent gimdymas būtų antras šiek tiek lengvesnis nei pirmas buvo. Bet tik klausimas ar berniuko neužnešiosiu 🙄
as jau 15,5 kg
Someone_Somewhere parašė:
Viliuosi jog bent gimdymas būtų antras šiek tiek lengvesnis nei pirmas buvo. Bet tik klausimas ar berniuko neužnešiosiu 🙄
as jau 15,5 kg
Niliūtė parašė:
O kaip gydėt dermatitą?![]()
Pradžioje kol buvo karantinas ir neprieme gydytojai profilaktiniam patikrinimui naudojau bepanthen, bet man nepadejo ir toliau nieštintis plotai didejo. Kai karantina sušvelnino buvau pas gydytoja išrašė Elocon kremo, bet jo tepiau labai mažai nes pabijojau, nors sakė gydytoja nebijoti - nekenkia ir Dermalex nuo dermatito 🙂 per kelias dienas pagerėjo, bet odos sausumas liko, tai naudoju bioderma prausiklius ir nuolat tepu biodermos emolentu oda, sakė reikės pakentėti iki kol pagimdysiu 🙂
Aneta_ parašė:
Pradžioje kol buvo karantinas ir neprieme gydytojai profilaktiniam patikrinimui naudojau bepanthen, bet man nepadejo ir toliau nieštintis plotai didejo. Kai karanti…
Man nestumo pradzioje buvo dermatitas, tai as taip pat naudojau bioderma prausikli ir krema atopinei odai. Bet man susitvarke viskas savaime manau, kai hormonai stabilizavosi
Gant-e parašė:
Man nestumo pradzioje buvo dermatitas, tai as taip pat naudojau bioderma prausikli ir krema atopinei odai. Bet man susitvarke viskas savaime manau, kai hormonai sta…
Aš vis stebiuos kiek daug skirtingú dakyku neščiosioms gali pasireikšti 😀 vienos dėl vienú dalyku kankinasi kitos dėl kitú, bet visos viena kita supranta 😀 db kai jau paskutinis mėnuo ir kai pamatau pavargusia linguojančia neščiaja noris prieit ir pasakyt "aš suprantu" 😀
Mingi parašė:
Chmm... Nu reikės pabandyti dar karteli po savaitės pakartot, nes dariausi praeitą penktadienį 🤔😬
Man zinokit ir su pirmu, ir su antru nestumu i vakara tas pats, viska niezti 😅 visi tyrimai buvo ok, pagimdziau ir praejo, db gelbsti aliejukai, kremukai...
Aneta_ parašė:
Pradžioje kol buvo karantinas ir neprieme gydytojai profilaktiniam patikrinimui naudojau bepanthen, bet man nepadejo ir toliau nieštintis plotai didejo. Kai karanti…
Ačiū, kad pasidalinot, bandysiu ir aš
Saulelaa parašė:
Man zinokit ir su pirmu, ir su antru nestumu i vakara tas pats, viska niezti 😅 visi tyrimai buvo ok, pagimdziau ir praejo, db gelbsti aliejukai, kremukai...
Man su dukryte visiškai nieko panašaus nebuvo, miegodavau ramiai ir tik viena kart naktį į toleta eidavau, jokių tirpių, judesiai tokie mergaitiski, o su sunum tai nu kosmosas 🥴 nuo pat pastojimo pradžios naktim į toleta einu po 4 kartus kaip nieko, pilvo pūtimas tragiškas, judesiai nuo 6men. Jaučiuosi kai bokso kriaušė, naktim niežti, tirpsta ir nebesuprasi, noris valgyt, bet kai pasidarai ir pora kasniu ikišu į burba kažką užspaudžia ir valgyt nebenori, o dabar ir kai apsiverte nebesuprantu kartais taip šlapimo pūsle tampo, kad atrodo pradurs vandenis 🤷♀️🥴😬😂😂😂 per tuos 9men. Moterys kiek patiria 🥴🤦♀️ medalį reikia kabint kiekvienai ❤️
Katakitoka parašė:
Sveikos būsimos, esamos mamos!![]()
Iškilo man klausimas, dėl gimdymo. Kaip planuojate? 🤔 Ar prieš gimdymą geriau skųs…
Nuėjau depiliacijai, nes per pilvą nieko nematau, tai dabar užsirašiau kelios savaitės iki termino dar nueit, nes man pačiai tiesiog maloniau, kai ten viskas tvarkinga 🤷♀️
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai