janina0623 parašė:
Kaip Jūsų hemoglobinas?🩸
Mažas, išrasė ginekologė pagerti geležies
janina0623 parašė:
Kaip Jūsų hemoglobinas?🩸
Mažas, išrasė ginekologė pagerti geležies
Meskinuke parašė:
Man nestumo metu norisi ne valgyt,bet viska is eiles ryti🙈🙈😁ir neturiu visai valios pasipriesinti pati sau😕dar plius viduriai kieteja,ka vartojat?geriu slyvu sulciu…
Man datulės padėdavo
gyvaciute parašė:
Galit nuvažiuoti, pažiūrės echo, ir paleis namo. Ir pačiai ramu bus.
Visdelto nuvažiavau,nes judesiukai sumažėjo....ilgai mane apžiūrinėjo,bet nuo a iki z viską pažiūrėjo..viskas gerai 🤗15 min stebėjo vaikučio sirdute ir judesius.Pastebejau kad daugiau nei puse judesių nejauciau ką fiksavo aparatas...
Neapsisukes zirniukas mano-galvyte po dešine krutim kaip sake.Dabar nemiegosiu ant dešinės pusės😁nors patogiausia man taip😁
Gražina26 parašė:
Visdelto nuvažiavau,nes judesiukai sumažėjo....ilgai mane apžiūrinėjo,bet nuo a iki z viską pažiūrėjo..viskas gerai 🤗15 min stebėjo vaikučio sirdute ir judesius.Pas…
Svarbu pasitikrinot ir viskas gerai😊. Man visos gyditojos pas kurias iki šiol papuoliau ne kartą minėjo, kad jau geriau yra atvažiuot be reikalo ir pasitikrint, nei uždelst ir dėl to gailėtis po to... Matyt ant kaktos man parašyta, kad aš iš tų kur sako "aaai... Gali būti ir blogiau, pakentėsiu" 😂
janina0623 parašė:
Kaip Jūsų hemoglobinas?🩸
Geras.O dar kaip beveik nevalganciai mesos,tai juolab.
Viktorija2727 parašė:
Sutinku dėl smalsumo 😁 man nuo 24sav jau galvutė vietoje įsistačius. Dabar buvau viskas liko taip pat. Ir minėjo kad kai atvyksiu į gimdymo namus vistiek dar žiurės…
O gal kažkaip galima pajaust ar galva jau įsistačius žemyn? Man dažniausiai bumsi po dešiniu šonkauliu ir kairei apačioj.
Meskinuke parašė:
Man nestumo metu norisi ne valgyt,bet viska is eiles ryti🙈🙈😁ir neturiu visai valios pasipriesinti pati sau😕dar plius viduriai kieteja,ka vartojat?geriu slyvu sulciu…
Lepicol vartoju
Martyna M. parašė:
Man taip pat svoris nukrito, nuo paskutinio sverimosi kuris buvo pries dvi savaites. Siaip as galvoju kad gal del mitybos, nes maziau pradejau valgyt.
Neringota parašė:
O gal kažkaip galima pajaust ar galva jau įsistačius žemyn? Man dažniausiai bumsi po dešiniu šonkauliu ir kairei apačioj.
Man kaip vaikutis isistate į apačią, tada pradėjau daugiau šlapintis, nes pūslę užspaudė ir tada pajutau, kad visada tuksi į skrandį, didelis spaudimas skrandį.. Dbr buvau nuėjus pas gine pasakė, kad jau vaikutis žemyn galva, nors sakė kaip toks laikas tai dar gali ir apsiversti ir vėl isistaty ti, dar daug laiko ☺️
Neringota parašė:
Aš tai kojytes jaučiu viršuje. Kai įsmeigia tai ir kelėnukas jaučiasi ir pati pėdutė. O šeip jums jau kaip ir man savaičių. Turėrumėt jausti kelėna kur įduria 😊 o kitaip niekaip nepajusit pati. Man dar akušerė kai gimda matavo sakė kad su kojom turėtu neblogai dioti į šonkaulius 😊 tai kai duoda net ar įsiremia net gulėt nebeina reikia tiesei sedėti 😁
Neringota parašė:
Mano nebelabai jau keicia padeti, spardo panasiai i ta pati sona, i skrandi. Kazkaip taip ir itariau kad vaikutis jau bus apsisukes zemyn galva. Nes anksciau gulejo skersai, ir jausdavau kai spardydavo i abu sonu vienu metu, tiesiog isiremdavo. O kai jau pajauciau nuolat i ta pati sona, itariau kad jau bus zemyn galvyte. Plius zinoma einu kaip vezlys, jauciasi spaudimas apacioje.
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai