Sandrienė parašė:
Man irgi 32, tai irgi berniukaslabai norėčiau
![]()
Vyrui sakiau jei vėl mergaitė, gal norės trečią bandyti 😂 sakė jau ne.... Užteks dviejų panų tada 🤣🤣🤣
Sandrienė parašė:
Man irgi 32, tai irgi berniukaslabai norėčiau
![]()
Vyrui sakiau jei vėl mergaitė, gal norės trečią bandyti 😂 sakė jau ne.... Užteks dviejų panų tada 🤣🤣🤣
Ievukas 111 parašė:
O neskauda jums nugaros? Man ir pilva paskauda ir nugara maudžia
Paskauda ir pilva, ir nugara. Ir dar nuo uzvakar nerealus kartumas burnoje atsirado. Gydytoja pasake buna taip
Ametista parašė:
Mano vyrui ir vieno vaiko būtų gana, bet aš užsispyriau, kad reikia antro, nu ir panašu - turėsim
norėčiau berniuko, bet jei bus mergaitė - irgi gerai
visad svajojau apie 3 vaikus, bet yra kokių 85% tikimybė, kad pakaks dviejų
Tuna parašė:
Užsiregistravau pas daktarę tik rugsėjo 24 d. Siaubelis... 🙈 🤯 😂 Kaip taip ilgai laukt? 🤔 Gal parekomenduosit kur ansčiau pakliūt, privačiai gal? :)…
Oho
aš dar skundžiuos, kad iki rugsėjo 1 labai ilgai laukt
bandyk kur nors privačiai pakliūt
mano mieste, tai tų ginių mažai yra, 2 pirmo lygio lygio, ir 3 antro lygio
Sandrienė parašė:
Ohoaš dar skundžiuos, kad iki rugsėjo 1 labai ilgai laukt
bandyk kur nors privačiai pakliūt
mano mieste, tai tų ginių mažai yra, 2 pirmo lygi…
Pas mus irgi jų nebeliko visai, gal is viso 4 yra ir visos užimtos 🙈😭 na teks laukt. Tikėsiuos tik kad viskas bus gerai. Su vyru dar paieskosim gal privataus 😊
Ievukas 111 parašė:
O neskauda jums nugaros? Man ir pilva paskauda ir nugara maudžia
Man ir nugarą maudžia, ir krutinę beprotiškai skauda. Kartas nuo karto vis šoną duria. Nežinau čia taip turi būt. Nes po pirmo nestumo jau nebepamenu nieko 😁🙈
Tuna parašė:
Pas mus irgi jų nebeliko visai, gal is viso 4 yra ir visos užimtos 🙈😭 na teks laukt. Tikėsiuos tik kad viskas bus gerai. Su vyru dar paieskosim gal privataus 😊…
Mano mieste privatų kabinetą turi tik viena🙈 pas ją šiaip visad ir lankausi, bet nėštumo priežiūrai norėčiau pas kitą, o pas ją viskas užimta, po to atostogos...nu tai taip ir gaunasi
nu, jei neištversiu, tai pas saviškę bet kada papulsiu
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai