Ano-mis parašė:
Lietuviški nepadedalenkiškame daugiau lidokajino 🤭 man protinis pačiai dygo, porą kartų patepiau ir super! Dingo diskomfortas.
Visai pamiršus redulex reikia nusipirkti,naudojom jas su pilvuku kai problemos buvo tai padėdavo
Ano-mis parašė:
Lietuviški nepadedalenkiškame daugiau lidokajino 🤭 man protinis pačiai dygo, porą kartų patepiau ir super! Dingo diskomfortas.
Visai pamiršus redulex reikia nusipirkti,naudojom jas su pilvuku kai problemos buvo tai padėdavo
Ano-mis parašė:
Tai kai nebūna lb blogai naudojam dentokids tab hemopatines tai tikrai padeda nuima tą tokį zyzima,bet jau kainištisai verkšlena,krenta lygioj vietoj,nk nevalgo tai duodu ibuprofeno sirupą,kitaip nebus jau ir su gyd kalbėjau,ir su odontologe,sako gali dygti ir su uždegimu,tempti žandikaulį nueiti skausmas i ausį,tada be tokių vaistukų nelb išsiversit,dar kai pilna tų dantukų aš net neikišu piršto kad patepčiau pamasažuočiau ten kur iltinukai turi lysti
VAsta parašė:
Tai kai nebūna lb blogai naudojam dentokids tab hemopatines tai tikrai padeda nuima tą tokį zyzima,bet jau kainištisai verkšlena,krenta lygioj vietoj,nk nevalgo tai…
Mum tos tabletes nelabai padeda hemeopatines, bet valgo ir jas 🤭 ir kai skauda tai jau pats rodo kad reikia bobodentu tepti. Zvakutes paracetamolio mes nakciai daugiau dedam, kad ramus miegas butu. Diena redulex, bobodent. Pvz pries valgant patepu bobodentu nes kitaip nevalgytu. Turbut skauda kandant
Ano-mis parašė:
Mum tos tabletes nelabai padeda hemeopatines, bet valgo ir jas 🤭 ir kai skauda tai jau pats rodo kad reikia bobodentu tepti. Zvakutes paracetamolio mes nakciai daug…
Blemba mano dabar visai nenori valgyt vieno rėkimo ne ne,bet suvalgo kai kas šnekina ar taip kokias nesamones rodo ar duodam,bet čia Lt to tepaliuko nėra gal pirkti?nu aš amžiais naudoju ta ibugard sirupuką,bet gal reiktų pabandyt paracetamolio žvakutę nakčiai,bet jai mėnesis nemiega tai neprikaišiosiu aš čia jų😀
VAsta parašė:
Blemba mano dabar visai nenori valgyt vieno rėkimo ne ne,bet suvalgo kai kas šnekina ar taip kokias nesamones rodo ar duodam,bet čia Lt to tepaliuko nėra gal pirkti…
Va sriubą suvalgė kuo puikiausia o ką reikia kramtyt tai laiko burnoj irnpaskui vistiek išspjauna
VAsta parašė:
Va sriubą suvalgė kuo puikiausia o ką reikia kramtyt tai laiko burnoj irnpaskui vistiek išspjauna
Maniske dbr vien sriubom maitinasi. Irgi spjauna lauk viska 🤦♀️
VAsta parašė:
Man irgi toks vaizdas kad ir jis nepadeda...nks jau čia nepadedaaš dar galvoju gal čia tas miego regresas kad taip tie miegai pablogėjo
bet ne tokiuose m…
Musu irgi is kazkur ismoko ta toki inkstima, zirzima. Tai naktim dabar istisai ta garsa leidzia
Bet taip garsiai ir be sustojimo. Kaip kas skaudetu, bet duodam pieno pagert ir baigiasi.
VAsta parašė:
Blemba mano dabar visai nenori valgyt vieno rėkimo ne ne,bet suvalgo kai kas šnekina ar taip kokias nesamones rodo ar duodam,bet čia Lt to tepaliuko nėra gal pirkti…
Na tai menesi ir nereikia kaisiot
net ir girdyt sirupeliais menesi turbut nereiketu. Lietuvoje yra silpnesnio tepaliuko. Pameginkit nupirkt, kad butu su lidokajinu. Jis vietiskai nuima skausma ir kuri laika buna ramu. Tiesiog skirtingi visiskai vaistu veikimai. Tie sirupeliai, zvakeles ale panaikina skausmo jausma bet kandant vistiek skauda. O lidokajinas aptirpdo vietiskai skausminga vieta.
Ano-mis parašė:
Na tai menesi ir nereikia kaisiotnet ir girdyt sirupeliais menesi turbut nereiketu. Lietuvoje yra silpnesnio tepaliuko. Pameginkit nupirkt, kad butu su lidokaji…
Tik kad lidokaino pediatrai neleidžia vaikams. Tai siūlydama nepamirškit pažymėt, kad reikia tartis su gydytojų prieš duodant vaikui.
7alamandra parašė:
Tik kad lidokaino pediatrai neleidžia vaikams. Tai siūlydama nepamirškit pažymėt, kad reikia tartis su gydytojų prieš duodant vaikui.
Kad daugumoje vaikisku geliu nuo dantu dygimo yra ir be recepto parduodama 🫣
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai