Mad313 parašė:
Aš esu girdėjus gerų atsiliepimų apie Nėštumo ir vaiko priežiūros vadovą, bet pati dar nevarčiau.
Nusipirkau aš ji. Akušere Marija parašius. Nu Super žinokit! Patariu visoms
Mad313 parašė:
Aš esu girdėjus gerų atsiliepimų apie Nėštumo ir vaiko priežiūros vadovą, bet pati dar nevarčiau.
Nusipirkau aš ji. Akušere Marija parašius. Nu Super žinokit! Patariu visoms
in
Mad313 parašė:
Man patinka. Labai konkreti ir aiški informacija. Nuosekliai gerai išdėstyta. Jie dar išleido vadovą tėčiui, tai jam irgi patinka
ViViVi parašė:
O man zinokit siandien atrodo dangus griuva 😭 nuejau ryte I tualeta ir pamaciau laselius raudono kraujo, ir krutine atrodo nebeskaudi 😭
O as sianakt sapnavau, kad mane ruose abrazijai. Toks aiskus ir ryskus sapnas buvo.. eina sau... jau taip bijau... su abiem nestumais taip nepanikavau, kaip dabar su siuo.. kiek jums savaiciu? Gal nieko rimto. As 5 sav. Tepliojau
ViViVi parašė:
O man zinokit siandien atrodo dangus griuva 😭 nuejau ryte I tualeta ir pamaciau laselius raudono kraujo, ir krutine atrodo nebeskaudi 😭
Nusiraminkit. Viskas bus gerai. Gal tik keli lašai ir viskas. Ar gausiai?
ViViVi parašė:
Laba, uzklydau iš vasarinuku grupes, man apie 9 sav buvo daug sviezio kraujo, galvojau viskas... Isveze su greitaja ir pasake laukti arba persileisiu arba ne.. Gulet ir laukti.. Ir viskas tvarkoje, daugiau kraujo nebuvo ir mazylis puikiai auga taip, kad viskas bus gerai ir jums, pamatysit!
ViViVi parašė:
Laikykitės, nenusiteikit blogiausiam ir skubėkit ps ginę
gali būti įvairių priežasčių, man nuo pienligės tepliojo. Bet aišku pamačius lašelius pati praverkiau visą dieną...
Man kazkur 5-6 savaites. Atrodo nedaug, keli lasai, bet toks ryskiai raudonas. Ir papilve vis maudzia. Galvoju vaziuot I priimamaji, bet as ne lt, jiem cia visai dzin toks nestumas. O dar turiu darbe but. Laukiu kol gales kas pakeisti ir vis tiek vaziuosiu, bent padarysiu kad mano jegom 😭
Ką merginos manot apie važiavimą motociklu mūsų situacijoj? 🙄😅
Tik neužmėtykit akmenimis... Pradėjau laikytis motociklo teises ir sužinojau, kad laukiuosi - liko neišlaikytas egzaminas...
Tad truputį dvejoju.. ir užsibaigt su tom teisėm norėtųsi, ir neramu ar nepakenktų...
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai