rutrut parašė:
Atejo is vaistines Tena paklotai, bet likau nusivylus. Isbandziau viena ir vandens ant jo papyliau. Tai nepersigeria i kita puse, bet uztai kur papilta tai ranka pa…
Tai jie juk vienkartiniai.
Kai vaikas pasijoja iškarto išmeti.
rutrut parašė:
Atejo is vaistines Tena paklotai, bet likau nusivylus. Isbandziau viena ir vandens ant jo papyliau. Tai nepersigeria i kita puse, bet uztai kur papilta tai ranka pa…
Tai jie juk vienkartiniai.
Kai vaikas pasijoja iškarto išmeti.
justukas111 parašė:
O visos planuojate tiesti i lovytę neperšlampamą paklodę? Skaičiau, kad lyg ir nėra gerai, nes tos paklodės nekvėpuoja.... tos, kurios turite leliukus, ar būna avar…
Taip būna, pradžioje lb dažnai. Tai neperslampama Paklodė mano manymu yra privaloma 😊 nu nebent ciuzini plausite kas savaite ar dazniau.
m.sem parašė:
Mamytės kurios stovi darbo biržoje ir įsejo i dekreta, ar likote darbo biržoje toliau stovėti ar reikia išeiti?
Aš stoviu darbo biržoi. Tai kai 17d išeisiu į dekretą tai sakė išbrauks jau iš darbo biržos.
Nu žodžiu pagal mm mums 29+3, sveriam 1300gr.
Galvytė 30sav
Pilvukas 28+2
Gavau siuntimą į santarus dėl vaisiaus asimetrinio augimo...
Dar kolkas berniokas sėdi.
Blemba ramiai gyveni sau ir va nueini pasitikrinti ir dbr mėnesį laiko kankinsiuos su klausimu ar viskas ok... Nes vizitas tik Balandžio 13d. santaruose.
Vasaros mergaitė parašė:
Na lb įdomu kuri įstaiga paleidžia po 6val... Dar neteko girdėti. 😊
Ligoninės to nesiūlo ir garsiai nekalba, nes pinigų negauna jei anksčiau išeina gimdyvė. Iš bet kurių gimdymo namų, kaip ir iš ligoninės savo noru gali išeiti bet kada, niekas per prievarta nelaiko.🙂
Vasaros mergaitė parašė:
Galvytė 30sav
O kas jums dabar matavo?
Kad jūsų paklaida nuo termino į vieną ir į kitą pusę po savaitę, kodėl tai blogai?
Mano abi skirtingais rodmenimis galvos,pilvo, kojų, bet vidurkį visad išveda. Niekad nesakė, kad asimetrija. Manau, ramiai ir dabar gyvenkit.
Vasaros mergaitė parašė:
Galvytė 30sav
Nematau cia ko pergyvent, kazka gyd netaip sukalbejo manau. Cia po kelias d tik iseina skirtumas. O gi vaiku sudejimai irgi skirtingi
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai