GKast parašė:
Sveikos. Gal turite ziniu del Kauno 2 ligonines ir Kauno kliniku? Anksciau buvo, kad klinikose kad ir sekancia diena paleidzia, jei viskas gerai, o 2 ligoninej laik…
Mus iš klinikų paleido po 3parų, gimdžiau pati
GKast parašė:
Sveikos. Gal turite ziniu del Kauno 2 ligonines ir Kauno kliniku? Anksciau buvo, kad klinikose kad ir sekancia diena paleidzia, jei viskas gerai, o 2 ligoninej laik…
Mus iš klinikų paleido po 3parų, gimdžiau pati
Sveikos mamytės, gal kuri būsite susidūrusios. Mum šiandien suėjo 4sav, valgome mišinuką aptamil ir tuštinasi ir sisioja viskas kaup ir gerai, valgo kas 3val po 100-120ml . Bet šiandien kažkaip sunkiai suvalgo po 50ml ir tai zirzalioja valgydamas draskosi nors atrodė kad valgyti nori tai nelabai suprantu ar čia pilvelis? O poto va paguldžiau ramiai miega O gal staiga mišinukas nebetinka? Net nežinau ar čia tiesiog praeis?
samantux parašė:
Sveikos mamytės, gal kuri būsite susidūrusios. Mum šiandien suėjo 4sav, valgome mišinuką aptamil ir tuštinasi ir sisioja viskas kaup ir gerai, valgo kas 3val po 100…
Gal augimo šuolis?
YellowGirl parašė:
Gal augimo šuolis?
O kaip jis paaireiškia?
samantux parašė:
O kaip jis paaireiškia?
Greta Sir parašė:
Ar dar liko nepagimdžiusių, kada buvo terminas? 😩
Aš 🤦♀️ Terminas kovo 25, o tau? Nejaučiu jokios veiklos, jokių ženklų, jokių paruošiamųjų 🤷♀️
Amber. parašė:
Aš 🤦♀️ Terminas kovo 25, o tau? Nejaučiu jokios veiklos, jokių ženklų, jokių paruošiamųjų 🤷♀️
Man 26d. Paruošiamieji yra, bet kaklelis 0 atsivėrimo.,
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai