IlonaBoro parašė:
Sveikos Mamytės🙂 labai įdomu būtų sužinoti ar visos sulaukete numatytos gimdymo datos? Ar gimė anksčiau ar vėliau ačiū pasisakiusioms🙂
Maniskis gimė 39+4
IlonaBoro parašė:
Sveikos Mamytės🙂 labai įdomu būtų sužinoti ar visos sulaukete numatytos gimdymo datos? Ar gimė anksčiau ar vėliau ačiū pasisakiusioms🙂
Maniskis gimė 39+4
Dojaa parašė:
Gimė vakar jau ir mūsų Igniukas, 51 cm ir 3390 g, 41 savaitės KK, gimdymas žaibiško greičio, kad vos į gimdyklą spėjom, nors jau nuo pirmadienio gulėjau ligoninėj. …
Nuosirdziausi sveikinimai - aukit sveiki ir laimingi! 🙂🌷
Ug123 parašė:
Sveikos, ar esat kuri susidūrusi, kad krūtinės speneliai yra įdubę ir reikia maitinti su antapeniu. Ar jums taip maitinant pienas gaminosi nuo pirmųjų dienų? Gal tu…
Aš ir dėl maitinimo pergyvenu nes vienas plokščias,o kitas įdubęs.... antspenių nesipirkau dar... tai galvoju turbūt be antspenių niekaip neišeis maitinti :/
Liepa1234 parašė:
Sveikostos, kurioms paskirtas planinis cp, kuria nestumo savaite jis buvo numatytas?
![]()
Man paskyrė kai bus 39+2.Čia pagal echo.
Dojaa parašė:
Gimė vakar jau ir mūsų Igniukas, 51 cm ir 3390 g, 41 savaitės KK, gimdymas žaibiško greičio, kad vos į gimdyklą spėjom, nors jau nuo pirmadienio gulėjau ligoninėj. …
Sveikinimai
Vaidy parašė:
Aš ir dėl maitinimo pergyvenu nes vienas plokščias,o kitas įdubęs.... antspenių nesipirkau dar... tai galvoju turbūt be antspenių niekaip neišeis maitinti :/…
Kai gimė pirmas,ligoninėje pažiūrėjo į spenelius ir iškart pasakė antspenius nusipirkti. Tai su visais kitais iškart veždavausi,ir dabar sudėta į krepšį. Labai padėjo,ir pieno buvo,ir nugraužimų išvengiau, o po kokių 2-3 mėn vaikai jau ir be antspenių pradėdavo valgyt. Man prieš 8 metus kaip pasake avent s dydį pirkti,tai iki šiol tik tokius ir naudojau
Ug123 parašė:
Sveikos, ar esat kuri susidūrusi, kad krūtinės speneliai yra įdubę ir reikia maitinti su antapeniu. Ar jums taip maitinant pienas gaminosi nuo pirmųjų dienų? Gal tu…
Naudojau su pirmuoja antspenį ant vienos krūties, nes buvo spenelis įdubęs. Tai pienas gaminosi iškart ir ilgai jo neprireikė, gal po kokios savaitės situacija pagerėjo ir maitinau jau be jo. O šį kartą jau jų neprireikė
Ug123 parašė:
Pas mane buvo įdubę/plokšti. Na žiauriai sunku su pirmagime pirmą menesį paduoti. Bet pienas gaminosi gerai. Antspenių nenorėjau. Tik kad labai vargdavom įduodant krūtį. Nes gerai įdavus, speneliai išsitraukdavo ir viskas buvo ok. Kas man netiko, tai multimam kompresai, nes jie suminkštindavo spenelius ir vaikui buvo dar sunkiau paimti. Bet lanolino tepalas tai išganymas didžiausias. Po kiekvieno maitinimo tepdavau.
Rainbow. parašė:
Stiproka nemeluosiu.
Su pirma irgi nekokia patirtis buvo,o pas ka pirma kart gimdet?
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai