Lėja10 parašė:
Atsiprašau už tokią foto bet ar tai gali būt kamštis kad po truputį eina ?
Taip
Lėja10 parašė:
Taip
Lėja10 parašė:
Man irgi buvo tokia dalele isejusi cia kazkuria diena😊
Dar aprasysiu savo patirti siek tiek Panevezy. Aisku nei vienai ne paslaptis nugrauztos krutys,ne isimtis ir as. Man jas jau nugrauze po 15 min zindimo. O sianakt nors rek kaip per saremiu skausma... vaikui negaliu iduoti net, visgi teko pirkti antspenius, bet nepadeda nekiek. Tai su akuseres pagalba nusitraukiau piena, gavom misinuka.. cia ligoninej jis Confort, o pries 2 metus buvo Aptamil. Tai istikruju patarimas isimesti savo misinuka jeigu kas,ar tiesiog del tu paciu kazkokiu moters patologiniu dalyku nesigamins isvis nesigamins pienas, nes sitas labai greitai gliteja, nelabai kokios kokybes (na,bent jau is paziuros ir darbuotoju poziuriu). Zinoma, labai svarbu vaikui motinos pienas, bet kai net negali iduoti priliesti yra siaubinga paciai
Ruzava parašė:
O gal žinot kaip yra su vyrų dalyvavimu, jei prasirgęs covid? Vyrui saviizoliacija baigiasi šiandien, man rytoj. Abu praitoj savaitėje gavom teigiamus covid testus,…
Nežinau kaip kitur, bet VGN be išimčių daro ir gimdyvei, ir vyrui PGR. Jei teigiami, izoliuoja. Mes irgi prasirgę buvom, vyras besimtomis, tačiau praėjus 10 dienų, mums parodė teigiamus.
Ruzava parašė:
O gal žinot kaip yra su vyrų dalyvavimu, jei prasirgęs covid? Vyrui saviizoliacija baigiasi šiandien, man rytoj. Abu praitoj savaitėje gavom teigiamus covid testus,…
Manau nuo gydytojo priklauso. Mums vgn dave pildyti lapus del pgr testu, nors sakiau, kad prasirgom pries dvi su puse savaites. O priemusi gydytoja pasake, kad daryti testu prasmes nera, nes tiketina rodys teigiamus. Svarbu, kad pasveike ir simptomu nebeturim, testu vis tik nedare
Sararasa parašė:
Ką dėjotės į ligoninę iš maisto?![]()
Agurku, juodos duonos, grybu uztepele, avokadu, sveikuolisku batoneliu, javainiu, obuoliu, sulciu, vandens, juodojo sokolado (jo vienintelio nevalgem). Pritruko agurko, pasipjaustydavau prie ligonines maisto, svieziu vaisiu ir darzoviu ten nebuvo, isskyrus viena obuoli per tris dienas gavau. Mes su vyru buvom, pamirsom namie uzpilamas koses, jas planavo vyras valgyti.
AsRita parašė:
Agurku, juodos duonos, grybu uztepele, avokadu, sveikuolisku batoneliu, javainiu, obuoliu, sulciu, vandens, juodojo sokolado (jo vienintelio nevalgem). Pritruko agu…
O kaži visose šeimyninėse palatose yra virdulys?
Aš irgi įsimečiau pora užpilamų košių.Nesugalvoju,ką dar pasiimt.
Sararasa parašė:
O kaži visose šeimyninėse palatose yra virdulys?Aš irgi įsimečiau pora užpilamų košių.Nesugalvoju,ką dar pasiimt.
![]()
VGN palatose šeimyninėse virduliai būdavo. Dabar reiktų klausti kas jau gimdė.
Sararasa parašė:
O kaži visose šeimyninėse palatose yra virdulys?Aš irgi įsimečiau pora užpilamų košių.Nesugalvoju,ką dar pasiimt.
![]()
VGN buvo ir virdulys, ir mikrobangė.
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai