BusimaMamaa parašė:
Nežinau kaip kitur, bet VGN be išimčių daro ir gimdyvei, ir vyrui PGR. Jei teigiami, izoliuoja. Mes irgi prasirgę buvom, vyras besimtomis, tačiau praėjus 10 dienų, …
Santariskese nedaro jei prasirges neseniai...
BusimaMamaa parašė:
Nežinau kaip kitur, bet VGN be išimčių daro ir gimdyvei, ir vyrui PGR. Jei teigiami, izoliuoja. Mes irgi prasirgę buvom, vyras besimtomis, tačiau praėjus 10 dienų, …
Santariskese nedaro jei prasirges neseniai...
Rainbow. parašė:
Gimem ir mes!
Dovydas 3810g 53cm Panevėžio gimdymo namai! Atvykom su 6-7cm prieme laisvai abu su…
Sveikinimai jums 💐💐💐😊😊😊👍👍👍saunuoliai
Rainbow. parašė:
Gimem ir mes!
Dovydas 3810g 53cm Panevėžio gimdymo namai! Atvykom su 6-7cm prieme laisvai abu su…
Valio 👏
Sararasa parašė:
O kaži visose šeimyninėse palatose yra virdulys?Aš irgi įsimečiau pora užpilamų košių.Nesugalvoju,ką dar pasiimt.
![]()
Pas mus buvo 🙂
Rainbow. parašė:
Gimem ir mes!
Sveikinimai! 🧡🌿
Rainbow. parašė:
Gimem ir mes!
Sveikinu 🙂
Noriu paklausti tu, kurioms buvo nurodyta suejus terminui, jei neprasides veikla, vaziuoti i gimdymo namus - ar jums gyd. israse koki siuntima, ar tiesiog reikia tureti savo asmens dokumenta, nesciosios knygele ir viskas? Pamirsau gyd. paklausti ir bijau kad nebeprisiskambinsiu.
Ukumi parašė:
Noriu paklausti tu, kurioms buvo nurodyta suejus terminui, jei neprasides veikla, vaziuoti i gimdymo namus - ar jums gyd. israse koki siuntima, ar tiesiog reikia tu…
Siuntimo nereikia. Man šiandien taip sakė. O terminas buvo vakar😰
Ukumi parašė:
Noriu paklausti tu, kurioms buvo nurodyta suejus terminui, jei neprasides veikla, vaziuoti i gimdymo namus - ar jums gyd. israse koki siuntima, ar tiesiog reikia tu…
Tik man sakė į stacionarą vykti 41+1 dieną su visais daiktais. O ne suėjus terminui.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai